Χτίστε σώμα για την παραλία: Οι καλύτερες ασκήσεις για άμεση τόνωση! (VIDEO)

Χτίστε σώμα για την παραλία: Οι καλύτερες ασκήσεις για άμεση τόνωση! (VIDEO)

Είτε ήσασταν είτε όχι πιστές στο πρόγραμμα γυμναστικής σας κατά την διάρκεια του χειμώνα, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και personal trainer κ. Άλκηστις Βουράκη παρουσιάζει για εσάς τις κατάλληλες ασκήσεις για άμεση τόνωση των μυών πριν βγείτε στην παραλία! Δείτε το video και εφαρμόστε τις ασκήσεις στο σπίτι ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

Η κ. Βουράκη συμβουλεύει τις ασκούμενες που θέλουν να χάσουν άμεσα βάρος και να τονώσουν το σώμα τους πριν βγουν στην παραλία να μειώσουν την θερμιδική πρόσληψη από την διατροφή τους και να αυξήσουν τις φυσικές τους δραστηριότητες κατά την διάρκεια της ημέρας. Το περπάτημα, η χρήση σκάλας (αντί για ασανσέρ), το ποδήλατο, το κολύμπι και ο χορός για 30-60 λεπτά σε καθημερινή βάση ή έστω 2 με 3 φορές την εβδομάδα είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Για μεγαλύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας και καλύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού, όμως, οι παρακάτω ασκήσεις μπορούν πραγματικά να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα! Δείτε το βίντεο:

Οι παραπάνω ασκήσεις απευθύνονται σε έμπειρους και μη ασκούμενους κάθε ηλικίας, αρκεί να έχει προηγηθεί ένα καλό ζέσταμα. Ανάλογα με τις αντοχές σας πραγματοποιήσετε 2 έως 4 σετ, των 8 έως 12 επαναλήψεων στην κάθε άσκηση.

Καλή επιτυχία!

v