Πού να πάτε και τι να δείτε με τα παιδιά από σήμερα μέχρι την Κυριακή!

Πού να πάτε και τι να δείτε με τα παιδιά από σήμερα μέχρι την Κυριακή!

Μπορεί μέσα στις διακοπές να βρήκατε την ευκαιρία να περάσετε λίγο παραπάνω χρόνο με τα παιδιά, ωστόσο ποτέ δεν είναι αρκετός! Το τριήμερο αυτό έχουμε θεατρικές παραστάσεις, πρεμιέρα παιδικής ταινίας στην κινηματογραφική οθόνη, παιχνίδια στο μεγαλύτερο Πάρκο Διακοπών και ένα υπέροχο φεστιβάλ χορού και μουσικής που θα ξετρελάνει τα παιδιά αλλά και εσάς τους ίδιους. 

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη

Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμ και τα παραμύθια τους; Κοκκινοσκουφίτσα, Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη, Χάνσελ και Γκρέτελ και πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Νεράιδες, ζώα, ξωτικά, θαυματουργά δαχτυλίδια, περίεργα πουλιά, βασιλιάδες, μάγισσες, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, αποτελούν το πολύχρωμο σκηνικό των παραμυθιών σε μια διαδραστική παράσταση μέσα στο νερό με αληθινές λίμνες, δέντρα, πολύχρωμα κουστούμια και μουσική. Η αξία της αγάπης, της αλληλεγγύης, της γενναιοδωρίας και της πίστης στον εαυτό μας είναι μερικά από τα διδακτικά μηνύματα των παλιών αυτών λαϊκών παραμυθιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος, ο οποίος και πρωταγωνιστεί. 

Πού: Προαύλιος Χώρος Γυμνασίου-Λυκείου (Ραφήνα) - Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο (Νέα Μάκρη)
Πότε: Παρασκευή 29 Αυγούστου (Ραφήνα) στις 21:00 - Σάββατο 30 Αυγούστου (Νέα Μάκρη) στις 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ (γενική είσοδος), 8 ευρώ (παιδικό, άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, οικογενειακό τριών ατόμων κατ' άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλ. 6987 089778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. -10:00μ.μ.

«Αεροπλάνα 2», στο σινεμά 

Ένα χρόνο μετά τα εναέρια κατορθώματά του, ο Ντάστι, το ονειροπόλο αεροπλανάκι, επιστρέφει με αέρα πρωταθλητή. Ανακαλύπτει όμως ότι η μηχανή του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, κάτι που του απαγορεύει να συνεχίσει τους αγώνες. Ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον βετεράνο Μπλέιντ Ρέιντζερ, γίνεται ένα θαρραλέο πυροσβεστικό που αντιμετωπίζει τις ηρωικότερες προκλήσεις της καριέρας του, στο σίκουελ των θεαματικότατων «Αεροπλάνων», του ιπτάμενου animation της Disney που ξεπέρασε τα 220 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ!

Μπορείτε να δείτε εδώ τις αίθουσες και τις ώρες προβολών. 

Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, στο Athens Holiday Park

Το μεγαλύτερο Πάρκο Διακοπών ανοίγει και φέτος τις πύλες του! Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια σας περιμένει στο M.E.C. Παιανίας. Mega παιδότοπος, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, διαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβος μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, baby Kart, pedalboats και πολλά, πολλά άλλα υπόσχονται ξέφρενη διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Πού: Athens Holiday Park (M.E.C. Παιανίας).
Πότε: Έως τις 7 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 βράδυ. 
Εισιτήρια: Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια 10 ευρώ για παιδιά, 5 ευρώ για γονείς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Η Πεντάμορφη και το Τέρας, στο Βεάκειο Θέατρο

Η Μπέλ, μια όμορφη χωριατοπούλα, θα βρεθεί στο κάστρο του τέρατος, ο οποίος είναι είναι στην πραγματικότητα ένας μαγεμένος πρίγκηπας. Αν το τέρας μάθει να αγαπά και να αγαπιέται, τα μάγια θα λυθούν. Διαφορετικά, θα μείνει για πάντα ένα τέρας. 

Το αγαπημένο παραμύθι μικρών και μεγάλων παιδιών ζωντανεύει σε μία μαγική παράσταση με χρώματα, μουσική και χορό και υπόσχεται στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Έρχεται να μας θυμίσει ότι ο καθένας από εμάς έχει μέσα του κάτι όμορφο...αρκεί κάποιος να θελήσει να το ανακαλύψει!

Πού: Βεάκειο Θέατρο (Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς, τηλ.: 2104226330)
Πότε: Παρασκευή 29 Αυγούστου, στις 21:00.
Είσοδος: 10 ευρώ (γενική είσοδος), 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλ. 6986 523898 10:00-13:00 και 17:00-20:00.

4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής

Το 4ο Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής θα φιλοξενήσει 300 χορευτές και μουσικούς από 8 χώρες του κόσμου και είναι ένα μοναδικό θέαμα πλούσιο σε χρώματα, μουσικές και χορευτικά που ενθουσιάζει και τους μικρούς φίλους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις πολύχρωμες παραδοσιακές στολές και τα εντυπωσιακά χορευτικά, από μακρινές χώρες όπως το Μεξικό, η Κορέα, η Ιορδανία και πολλές άλλες. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα γεμάτο χρώματα, ήχους και χορευτικά που διεγείρουν τις αισθήσεις και παρασύρουν τους θεατές σε ένα νοητό ταξίδι στις χώρες αυτές. 

Πρόγραμμα παραστάσεων:

• "Θέατρο Πέτρας" Πετρούπολη - Σάββατο 30 Αυγούστου 2014
Προπώληση εισιτηρίων: Δημοτικός Κινηματογράφος "Σινέ Πετρούπολις" (Λ. Πετρουπόλεως 168)
• "Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς" Χαλάνδρι - Κυριακή 31 Αυγούστου 2014
Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» (Ανδρέα Παπανδρέου 11 - Χαλάνδρι)

Είσοδος: 5 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τηλ 213.0036.749  ή στο www.earthdancers.gr.

v