Πώς να καίτε θερμίδες κάνοντας ...σεξ!

Πώς να καίτε θερμίδες κάνοντας ...σεξ!

Ετοιμάζεστε να μπείτε σε φόρμα για τη νέα σεζόν; Θέλετε να "κάψετε" θερμίδες και να χάσετε γρήγορα βάρος; Ξεχάστε γυμναστήρια και τζόγκινγ και πάρτε αγκαλιά τον σύντροφό σας! Φιλήστε τον, χαϊδέψτε τον και κάντε σεξ μαζί του με συγκεκριμένο τρόπο και... θα δείτε πώς χάνονται τα κιλά εύκολα και διασκεδαστικά! Δείτε ποιες ερωτικές πράξεις "καίνε" τις περισσότερες θερμίδες.

Χάδια: 238 θερμίδες / μισή ώρα

Τα επονομαζόμενα προκαταρκτικά με τα παιχνίδια, τις αγκαλιές και τα χάδια μπορεί πραγματικά να εκτοξεύσουν το κάψιμο των θερμίδων. Το γεγονός ότι ανασαίνετε βαθιά τις στιγμές εκείνες βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και άρα στην καύση λίπους. Μια έξτρα συμβουλή είναι να βρίσκεστε σε ένα ζεστό δωμάτιο, που θα σας κάνει να ιδρώσετε και να επιτύχετε πιο γρήγορα τον σκοπό σας. 

Διαβάστε εδώ και άλλα μυστικά για το πιο καυτό σεξ της ζωής σας!

Φιλί: 68 θερμίδες / ώρα

Θυμάστε τότε που πρωτογνωριστήκατε, που φιλιόσασταν και δεν ξεκολλούσατε με τίποτα; To φιλί δεν είναι μόνο ένας μοναδικός τρόπος για να δείξετε την τρυφερότητά σας αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε και λίπος. Αν το φιλί είναι πολύ έντονο και δυνατό μπορεί να σας κάψει μέχρι και 90 θερμίδες! Οι ειδικοί συνιστούν να φιλιέστε σε διάφορες στάσεις που θα σας "δυσκολέψουν" και ως εκ τούτου θα κάψουν ακόμα περισσότερες θερμίδες. 

"Χρήση χεριών": 100 θερμίδες / ώρα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας στο σεξ σε διάφορες περιστάσεις! Μπορείτε να ασχοληθείτε με το μόριο του συντρόφου σας, να αυνανιστείτε μπροστά του ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο σας ερεθίζει. Λίγη φαντασία χρειάζεται για να έχετε περισσότερους οργασμούς και λιγότερα κιλά! 

Διαβάστε εδώ πώς θα τον τρελάνετε με τα χέρια σας.

Ρομαντικός χορός: 103 θερμίδες / μισή ώρα

Τα ζευγάρια που κάνουν μαθήματα χορού συνήθως κάνουν και καλύτερο σεξ, λένε οι ειδικοί. Αυτό γιατί εξασκούνται στην προσωπική επαφή και βρίσκουν κώδικες για να τονώσουν την χημεία και να ερεθιστούν περισσότερο. Ήρεμος ή έντονος ο χορός, μπορεί να κάψει σίγουρα θερμίδες και να σας βάλει πιο γρήγορα στο παιχνίδι. 

Στοματικό σεξ: 100 θερμίδες / μισή ώρα

Το στοματικό είναι απαραίτητο μέρος του σεξ. Όχι μόνο γιατί προσφέρει μεγάλη απόλαυση, αλλά γιατί θα σας βοηθήσει να κάψετε πολλές θερμίδες. Επιλέξτε στάσεις που δεν είναι και οι πιο.. εύκολες, προκειμένου να ζορίσετε το σώμα σας και να τεντώσετε τους μύες σας. Όσο πιο αργά το κάνετε, επίσης, τόσο το καλύτερο. 

Βρείτε εδώ τις κορυφαίες στάσεις για στοματικό σεξ!

Μασάζ: 80 θερμίδες / ώρα 

Δεν υπάρχει κανείς που να μην απολαμβάνει ένα αισθησιακό μασάζ από τον σύντροφό του! Δεν χρειάζεται να το κάνετε γρήγορα. Κάντε μασάζ στον σύντροφό σας με πολύ αργές και σταθερές κινήσεις. Αυτό δεν θα λειτουργήσει θετικά μόνο στον ερωτισμό σας αλλά θα γυμνάσει καλύτερα και τους μύες των χεριών σας. 

Εδώ θα βρείτε και άλλα μυστικά για ακόμα καλύτερο σεξ.

Η πράξη του σεξ: 144 θερμίδες / μισή ώρα

Και τέλος, τι καλύτερο από την πράξη του σεξ καθαυτή! Όπως και να έρθετε σε επαφή με τον σύντροφό σας θα γυμναστείτε. Αλλά όσο πιο δύσκολες στάσεις επιλέξετε (και όχι μόνο το κλασικό ιεραποστολικό) τόσο περισσότερες θερμίδες θα "κάψετε"!

Δείτε εδώ 9 τρόπους για να απογειώσετε το ιεραποστολικό και εδώ στάσεις στο σεξ για προχωρημένους!

v