7 μυστικά για το πιο καυτό σεξ της ζωής σας!

7 μυστικά για το πιο καυτό σεξ της ζωής σας!

Το σεξ έχει να κάνει με πάθος, με αγάπη, με έρωτα αλλά και με φαντασία, με παιχνίδι και με το στοιχείο της έκπληξης. Αν αισθάνεστε πως το σεξ με τον σύντροφό σας έχει... βαλτώσει, τότε ανακαλύψτε τι μπορείτε να κάνετε για να αποδείξετε στον σύντροφό σας πως μπορείτε ακόμα να είστε η απόλυτη φαντασίωσή του.

Στοματικό με το... καλημέρα!

Αυτός είναι ο μοναδικός ίσως τρόπος με τον οποίον όλοι οι άνδρες θα ήθελαν ιδανικά να ξεκινηνούν την ημέρα τους. Αν δεν το έχετε κάνει ποτέ μέχρι τώρα, μάλλον δεν έχετε δει  την έκφραση του πιο ευτυχισμένου άνδρας σε όλο τον πλανήτη! Μην περιμένετε να σας δοθεί κάποιο σύνθημα. Απλά κατεβείτε αργά και βασανιστικά στην "περιοχή" και δώστε του κάτι για να θυμάται για μέρες.

Δείτε εδώ πώς θα του κάνετε το τέλειο στοματικό!

Ντυθείτε πιο σέξι

Δεν εννοούμε να είστε συνέχεια στην τρίχα, αλλά δεν χρειάζεται να είστε όλη μέρα στο σπίτι με φόρμες και πρόχειρα ρούχα. Κάποιο βράδυ που θα βγείτε, όμως, αντί για το αγαπημένο σας τζιν επιλέξτε ένα σέξι φόρεμα που θα κολακεύει το σώμα σας και θα τονίζει το ντεκολτέ. Μη ξεχάσετε να φορέσετε τα πιο προκλητικά σας εσώρουχα και να ολοκληρώσετε το look με έντονο μακιγιάζ! 

Κάντε την αρχή την ώρα που κοιμάστε

Ένα κόλπο για να τονώσετε το ενδιαφέρον στην σεξουαλική σας ζωή είναι να να τον ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας και να πάρετε την πρωτοβουλία για στιγμές πάθους που είχατε καιρό να ζήσετε: Ανεβείτε πάνω του, κρατήστε του τα χέρια πάνω από το κεφάλι, δείξτε ότι εσείς έχετε τον έλεγχο και τρελάνετέ τον με τα χάδια και τα φιλιά σας. Ακόμα κι αν ο σύντροφός είναι από εκείνους τους άνδρες που δεν ξυπνούν με τίποτα, με τον τρόπο αυτόν δεν θα θέλει να ξανακοιμηθεί ποτέ!

Βγάλτε το κάτω εσώρουχο όταν θα είστε μόνοι στο σπίτι

Τι νομίζετε πως θα έκανε ο σύντροφός σας αν σας έβλεπε να κυκλοφορείτε με μια μακριά μπλούζα μεν, αλλά χωρίς σλιπάκι μέσα στο σπίτι; Το πιο πιθανό είναι ότι θα ερεθιζόταν στην στιγμή και θα ήθελε να κάνει μαζί σας καυτό σεξ! Γιατί δεν δοκιμάζετε; Σημείωση: Φροντίστε την ημέρα εκείνη τα παιδιά να μην βρίσκονται στο σπίτι. 

Φορέστε στολές

Αν έχετε όρεξη για... ξέφρενα παιχνίδια, μπορείτε πάντα να ντυθείτε καμαριέρα ή γραμματέας ή νοσοκόμα (ή ο,τιδήποτε άλλο έχετε ως φαντασίωση!). Αν πάλι δεν είστε από τους τύπους που θα αγόραζαν στολή από sex shop, μπορείτε πάντα να αυτοσχεδιάσετε με δικά σας ρούχα. Δοκιμάστε να φορέσετε δικά του ρούχα ή ρούχα υπερβολικά προκλητικά! Μπορεί στην αρχή να γελάσει, όμως, όταν καταλάβει ότι το εννοείτε θα μπει και εκείνος κατευθείαν στο "κόλπο".

Προτιμήστε το αθόρυβο σεξ

Κάποιες φορές το σεξ θέλει πρόστυχα λόγια, άλλες φορές θέλει φωνές... και το αθόρυβο, όμως, έχει την μαγεία του! Απλά πείτε στον σύντροφό σας να μείνει σιωπηλός και δώστε έμφαση στα βλέμματα στις κινήσεις και στα αγγίγματά σας. Θα ανακαλύψετε νέες αισθήσεις που μπορεί να είναι πολύ, πολύ σέξι.  

Ένα παγάκι μπορεί να κάνει την διαφορά

Δέστε τα μάτια του συντρόφου σας, ξαπλώστε τον στο κρεβάτι και "περάστε" ΟΛΟ του το σώμα αργά και βασανιστικά με ένα παγάκι. Θα ζήσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως στην συνέχεια θα σας το ανταποδώσει με το παραπάνω!

v