Διασκεδαστές για παιδικά πάρτι: Πού να απευθυνθείτε για αξέχαστα γενέθλια!

Διασκεδαστές για παιδικά πάρτι: Πού να απευθυνθείτε για αξέχαστα γενέθλια!

Η ημέρα γενεθλίων των παιδιών είναι πολύ σημαντική και όλοι οι γονείς θέλουν να διασκεδάσει και να περάσει καλά. Εάν δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε ένα πάρτι, όπως το θέλετε υπάρχουν πολλές επιλογές που σας «λύνουν» τα χέρια και σας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ακόμη και την πιο τρελή τους επιθυμία.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις και πού ξέρετε, μπορεί η Ωραία Κοιμωμένη ή ο Bob ο Σφουγγαράκης να σας επισκεφθούν σύντομα...

Πολύχρωμη Σπείρα

Η ομάδα της πολύχρωμης σπείρας έρχεται σπίτι σας και σας το μετατρέπει σε... παραμύθι. Μπαλόνια, φουσκωτά παιχνίδια, σπιτάκια , τούρτες, σιντριβάνι σοκολάτας ακόμα και μαλλί της γριάς παίρνουν την θέση τους και αναμένουν τους λιλιπούτειους φίλους για να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως. Το θέμα του πάρτι προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις των γονιών και χτίζεται πάνω στους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Ακόμη, διοργανώνουν παιχνίδια εκτόνωσης, όπως μαθήματα χορού, κρουστών, τοξοβολία, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, όπως ζωγραφικής και κηπουρικής.

Κόστος: Για 1 ώρα από 65 ευρώ, για το απλό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζωγραφική προσώπου, ομαδικά κινητικά παιχνίδα, θεατρικό παιχνίδι και μαθήματα χορού zumba (για 15 παιδιά).

Ηλικίες: 3-12 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ.

Θέατρο Ρετρό

Ένα ολόκληρο θέατρο μεταφέρεται στον χώρο σας. Η ομάδα του Θεάτρου Ρετρό δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, οι οποίες πέρα από τον χώρο του θεάτρου μπορούν να μεταφερθούν και οπουδήποτε αλλού, όπως σε σχολεία ή σπίτια. Η διάρκεια της παράστασης είναι μια ώρα και μετά ξεκινάνε οι δραστηριότητες, όπως θεατρικό παιχνίδι, yoga γέλιου, μουσικοκινητικά παιχνίδια και ζωγραφική προσώπου. Στο τέλος του πάρτι τα παιδιά γράφουν στο βιβλίο των ευχών για τον εορτάζοντα και παίρνουν δώρο αυτοκόλλητα με τον ήρωα της παράστασης. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε μόνο κάποιον εμψυχωτή της ομάδας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Κόστος παράστασης: 300 ευρώ για το θέατρο μέχρι 25 άτομα, 200 ευρώ για το σπίτι.

Για τον εμψυχωτή 100 ευρώ για 2 ώρες πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαδραστικά παιχνίδια, yoga γέλιου, μπαλονοκατασκευές, zumba για παιδιά και αφήγηση παραμυθιού.

Ηλικίες: 4-12 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ.

Μάγος Big Ben

Ο μάγος Big Ben σας καλωσορίζει στο κόσμο της μαγείας και σας υπόσχεται απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα! Παιχνίδια εξαφανίσεων και εμφανίσεων, μαριονέτες, έξυπνα τρικ και όλα αυτά υπό τον ήχο της κατάλληλης μουσικής υπόκρουσης διασκεδάζουν και εντυπωσιάζουν τόσο τα παιδιά σας όσο κι εσάς. Επίσης, το πρόγραμμα μπορεί να γίνει και στα αγγλικά και η διάρκειά του είναι 50 λεπτά. Στο τέλος της παράστασης υπάρχει κι ένα δώρο για τον εορτάζοντα.

Κόστος: Από 80 έως 150 ευρώ ανάλογα με την περιοχή και τον εξοπλισμό (για 15 παιδιά).

Ηλικίες: 4 ετών και άνω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ

Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού

Η εταιρεία Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού σχεδιάζει ένα πάρτι ειδικά για το παιδί σας γεμάτο παιχνίδια και διασκέδαση. Καπέλα, μάσκες και πολύχρωμες μπάλες επιστρατεύονται για να εντάξουν τα παιδιά μέσα σε μια ιστορία και να τα μετατρέψουν στους ήρωες της. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα τα παιδιά να κάνουν κατασκευές από πηλό, σπιτάκια από σοκολάτα και μπισκότα και φύτεμα λουλουδιών.

Κόστος: Για 1 ώρα από 60 ευρώ συμπεριλαμβανομένων θεατρικό παιχνίδι, κατασκεύη σπιτιών από σοκολάτα και μπισκότα και μουσικό παιχνίδι. (για 15 άτομα).

Ηλικίες: 3,5-12 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ

Μπουρμπουλήθρες

Οι Μπουρμπουλήθρες έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια για όλες της ηλικίες που μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι σας και να δημιουργήσουν το «τέλειο» παιδικό πάρτι. Ο Σέρλοκ Χόλμς, κατάσκοποι αλλά και ινδιάνοι καταλαμβάνουν τον χώρο σας και απασχολούν ευχάριστα τους μικρούς φίλους. Κρυμμένοι γρίφοι, παζλ και ταχυδακτυλουργικά, κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε και κάποιο θεατρικό δρώμενο με κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Κόστος: Για 1 ώρα είναι 55 ευρώ και επιλέγετε δραστηριότητες, όπως μπαλονοκατασκεύες, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ζωγραφική προσώπου και μουσικοκινητικά παιχνίδια (για 15 παιδιά).

Ηλικίες: 3-12 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε κι εδώ.

v