Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Διαμονή έως 50€ για όλη την οικογένεια

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Διαμονή έως 50€ για όλη την οικογένεια

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει! Αν θέλετε να εκδράμετε οικογενειακώς για να κάνετε τα πρώτα μακροβούτια του φετινού καλοκαιριού, αλλά τα οικονομικά σας είναι κάπως στενά, πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε. Ψάξαμε και βρήκαμε οικογενειακούς, καλοκαιρινούς προορισμούς για τετραμελή οικογένεια με κόστος έως 50 ευρώ τη βραδιά. Δείτε τα... ευρήματά μας και βιαστείτε -η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη!

Club Αγία Άννα, Εύβοια

Η παραλία της Αγίας Άννας βρίσκεται στη βορειοανατολική Εύβοια, δίπλα σε μια μεγάλη κατάφυτη έκταση. Δυόμιση ώρες μακριά απ’ την πρωτεύουσα, το camping της Αγίας Άννας θα σας λύσει τα χέρια, αν ψάχνετε έναν οικογενειακό, οικονομικό προορισμό. Μέσα στην τεράστια έκταση του camping θα βρείτε τα πάντα: εστιατόρια, καφέ, πισίνες, πλυντήρια, μαγειρεία, γήπεδα, μίνι μάρκετ, παιδοτόπους και πολλά ακόμη. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στις άνετες σεζλόνγκ της πισίνας ή στην παραλία, ενώ τα παιδιά θα απασχολούνται με αθλήματα, εκπαιδευτικά προγράμματα ή απλώς μακροβούτια στους χώρους του καλοκαιρινού θέρετρου.

Αν η επιλογή της οικογενειακής κατασκήνωσης δεν σας τρομάζει, ισχύει μια πολύ καλή προσφορά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μπορείτε να μείνετε με τη σκηνή σας στο camping από 29 Μαΐου έως 1η Ιουνίου με 9 ευρώ το άτομο (δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 12 ετών), πρωινό ενηλίκων και δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα παιδικών δραστηριοτήτων για τα πιτσιρίκια! Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της προσφοράς εδώ

Αν θέλετε ένα κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι σας, τότε θα πρέπει να δώσετε κάτι παραπάνω. Η διαμονή σε ξενώνα –πρόκειται για την αμέσως φτηνότερη επιλογή μετά τη σκηνή- για τέσσερα άτομα κοστίζει 75 ευρώ τη βραδιά, με δωρεάν πρωινό και βραδινό. Μάθετε περισσότερα για τους χώρους του Club Αγία ‘Αννα και δείτε τα τηλέφωνα επικοινωνίας εδώ.

Αγγίστρι

Λίγο μετά την Αίγινα, δύο ώρες μακριά απ’ το λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεται το μικρό αλλά καθόλου εξαιρετέο Αγγίστρι. Κατεβαίνοντας από το πλοίο, σας περιμένει ένα δίλημμα: θα πρέπει να πάτε είτε αριστερά -προς το πιο νεανικό και "ζευγαρίστικο" μέρος του νησιού- είτε δεξιά, προς τη Σκάλα το πιο kid friendly σημείο. Απλή και γραφική η Σκάλα μπορεί να δώσει σε μια οικογένεια ό,τι ακριβώς χρειάζεται για ένα καλοκαιρινό τριήμερο χαλάρωσης: μικρές αποστάσεις, φτηνό φαγητό και κοντινή μεγάλη, αμμώδη παραλία (που γεμίζει από πιτσιρίκια)! 

Πού να μείνετε

Γενικά θα σας συμβουλεύαμε να βιαστείτε, αν προτιμήσετε το μικρό νησάκι του Αργοσαρωνικού, καθώς πολλά απ’ τα ξενοδοχεία είναι ήδη πλήρη. Εμείς, σε καλές τιμές, εντοπίσαμε στη Σκάλα δύο ξενοδοχεία με φτηνή διαμονή για τετραμελή οικογένεια. Το Aquarius Village Apartments (140 ευρώ για το τριήμερο) και το Vasilaras Hotel 
(με 150 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις).

Καλαμάτα

Μόλις 2,5 ώρες μακριά απ’ την Αθήνα, η Καλαμάτα και οι γύρω της παραλίες συνιστούν ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια. Η γραφική παλιά πόλη σας περιμένει να την περπατήσετε και το Κάστρο για να χαζέψετε την απίστευτη θέα. Η Αρχαία Μεσσήνη, μόλις 40 λεπτά μακριά απ’ την πόλη, προσφέρεται για την εκπαιδευτική εκδρομή του τριημέρου και η Καρδαμύλη, με τα πέτρινα σπιτάκια της, διαθέτει παραλία που θα ξετρελάνει τα παιδιά. Αντίστοιχα, η Βέργα, μόλις 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη διαθέτει αμμουδερή παραλία που περιμένει να φιλοξενήσει τις πρώτες σας βουτιές.

Πού να μείνετε

Στην παραλία της Βέργας εδράζεται το Κaterina Appartments, ένα βήμα απ΄ την αμμώδη παραλία και με αρκετά φτηνή διαμονή (μία τετραμελής οικογένεια θα πληρώσει 174 ευρώ για τρία βράδια). To Αpollon Apartments, βρίσκεται στο Ακρογιάλι, 10 περίπου χιλιόμετρα από την Καλαμάτα σε απόσταση αναπνοής απ’ την παραλία και προσφέρει τριήμερη διανυκτέρευση για τετραμελή οικογένεια με 140 ευρώ –με λιγότερα από 50 ευρώ τη βραδιά δηλαδή. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας από εδώ

Τολό

Mόλις 11 χιλιόμετρα μακριά απ’ το Ναύπλιο, βρίσκεται το Τολό, πρώην ψαροχώρι και νυν δημοφιλής Αργολικός προορισμός. Εκτείνεται κατά μήκος μιας αμμουδερής παραλίας με πεντακάθαρα νερά, που μπορεί κάλλιστα να σας φιλοξενήσει για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μπορείτε να απολαύσετε ψαρομεζέδες στις οικογενειακές ταβέρνες, να κάνετε όλοι μαζί θαλάσσια σπορ που προσφέρονται στην παραλία και, φυσικά, να πεταχτείτε μέχρι το Ναύπλιο για ψώνια, βόλτες ή/και επίσκεψη στο Παλαμήδι.

Πού να μείνετε

Μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο στο Polydor, οικογενειακό ξενοδοχείο που απέχει λιγότερο από 200 μέτρα απ΄την παραλία. Για τρία βράδια μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να πληρώσει 140 ευρώ –δηλαδή λιγότερα από 50 ευρώ τη βραδιά- και, αν είστε τυχεροί, μπορεί να προλάβετε δωμάτιο με θέα στον κόλπο του Τολού. 

Ακόμα...

Κάνουμε δώρο σε μία τυχερή αναγνώστρια ένα τετραήμερο στο στο πολυτελές Grecotel Lakopetra Beach

Χωρίς να θέλουμε να περιαυτολογήσουμε, τολμάμε να πούμε ότι το mama365 κάνει το όνειρο του μέσου γονιού πραγματικότητα! Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας πολυτελή, τεραήμερη, all inclusive διαμονή για όλη την οικογένεια, στο resort της Κεντρικής Αχαΐας, σε απόσταση μόλις δυόμισι ωρών από την Αθήνα! Στην τιμή της διαμονής σας εκεί περιλαμβάνονται...τα πάντα: πλούσιος μπουφές όλη την ημέρα, κρασί, αναψυκτικά κι όσες λιχουδιές επιθυμούν οι μικροί μπόμπιρες καθώς και απεριόριστες δραστηριότητες για τα παιδιά –από νεροτσουλήθρες και πισίνες, μέχρι πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό!

v