Εκφόβιζαν τον γιο της και… έβγαλε όπλο: Δείτε το βίντεο!

Εκφόβιζαν τον γιο της και… έβγαλε όπλο: Δείτε το βίντεο!

Οι περισσότερες μαμάδες θα κάναμε τα πάντα για να προστατεύσουμε το παιδί μας από το bullying, έτσι δεν είναι; Θα φτάναμε, όμως, ακόμα και στο σημείο να απειλήσουμε τη ζωή των νταήδων με όπλο, όταν μάλιστα είναι συνομήλικοι του δικού μας παιδιού; Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Μιζούρι της Αμερικής έχει ξεσηκώσει το ίντερνετ, καθώς υπάρχουν αυτοί που υπερασπίζονται και αυτοί που καταδικάζουν την εν λόγω μαμά, ενώ η τοπική αστυνομία δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Το συμβάν έχει ως εξής: Ο 15χρονος γιος της Tracy Leeser βρισκόταν σε ένα πάρκο, όταν μία παρέα άλλων εφήβων άρχισε να τον απειλεί. Σύντομα ο 15χρονος έστειλε μήνυμα στο κινητό της μητέρας του ζητώντας βοήθεια, η οποία βρέθηκε άμεσα στο σημείο, μαζί με τον άντρα της, ο οποίος κρατούσε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Πλησιάζοντας η μητέρα αρχίζει να φωνάζει, βρίζοντας, προς τους νταήδες να απομακρυνθούν από το παιδί της. Ένας από αυτούς απαντά «δεν ξέρεις τι λες, θα χτυπήσω τον κ*** του γιου σου τώρα!». Τη στιγμή εκείνη η Lesser βγάζει ένα όπλο από την τσέπη της, το οποίο στρέφει προς έναν εκ των εφήβων, φωνάζοντας «θέλεις να τα βάλεις μαζί μου;». Εκείνος την προκαλεί να πυροβολήσει, ενώ ένας άλλος από την παρέα της λέει να μην το κάνει.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη:

Στο τέλος του βίντεο η παρέα των εφήβων κατακρίνει τη μητέρα που εμφανίστηκε με όπλο, για να τους απειλήσει. Η ίδια αργότερα είπε ότι έφερε το όπλο για να προστατεύσει τον εαυτό της και ότι δεν σκόπευε να το χρησιμοποιήσει. «Στην χειρότερη περίπτωση θα το χρησιμοποιούσα, αλλά δεν το έκανα», είπε συγκεκριμένα.

Το βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο You Tube ένα άλλο παιδί, από την παρέα των νταήδων, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πάρκο.

Πείτε μας τη γνώμη σας; Τι θα κάνατε στη θέση της μητέρας;

Πηγή: Daily Mail

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v