Τα καλύτερα καλλυντικά σε προσιτές τιμές

Τα καλύτερα καλλυντικά σε προσιτές τιμές

Η ομορφιά δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά. Δείτε 5 brands με εξαιρετικά είδη μακιγιάζ σε πολύ προσιτές τιμές.

Κατ' αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Όταν λέμε φτηνά προϊόντα μακιγιάζ, δεν εννοούμε αυτά που θα βρείτε στα καλάθια της λαϊκής με 0,50 ευρώ και που θα διαλυθούν με την πρώτη χρήση, αλλά για επώνυμα είδη που θα βρείτε στα καταστήματα ομορφιάς, τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχουν εδώ και χρόνια δοκιμαστεί από καταναλώτριες ανά τον κόσμο, τα οποία μπορούν επάξια να ανταγωνιστούν τα αντίστοιχα των πανάκριβων οίκων.

Τα προϊόντα αυτά διαθέτουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είναι φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά και, εφόσον ταιριάξουν στις ανάγκες της επιδερμίδας μας, μπορούν κάλλιστα να μην ξαναβγούν ποτέ από το νεσεσέρ μας. Μεγάλο συν: Ακόμα κι αν τα χάσουμε, δεν θα μας «τσούξει» τόσο η τσέπη μας για να αγοράσουμε καινούργια.

e.l.f.
e.l.f.

Αν έχετε ζήσει αρκετό καιρό στην Αγγλία, πιθανώς γνωρίζετε ήδη τα βρετανικά προϊόντα μακιγιάζ e.l.f. (eyes, lips, face) τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει… πάταγο, σε όλα τα γυναικεία περιοδικά του πλανήτη (ακόμα και η Oprah μιλάει γι’αυτά). Ο λόγος; Οι πολύ χαμηλές τιμές τους αλλά και για την εξαιρετική τους ποιότητα, και τα εντυπωσιακά τους χρώματα.
Ενδεικτικά: Η παλέτα έξι σκιών της φωτογραφίας κοστίζει 4,80 ευρώ, το lipgloss κοστίζει 2 ευρώ και η πούδρα επίσης 2 ευρώ.
Πραγματοποιήστε online τις αγορές σας από το www.eyeslipsface.co.uk.

Erre Due
Erre Due

Η ελληνική εταιρία καλλυντικών Erre Due είναι γνωστή στην αγορά εδώ και τριάντα περίπου χρόνια, ενώ πρωτοπορεί στα προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι σταδιακά δεν δημιούργησε πλούσιες συλλογές σε ρουζ, μάσκαρα, lip gloss, βάσεις μακιγιάζ, πούδρες κ.λ.π. και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.
Ενδεικτικά: Το αδιάβροχο μολύβι ματιών Silky Eye κοστίζει 5,60 ευρώ, το Miracle Concealer κοστίζει 13 ευρώ, ενώ η σκιά Wet & Dry Sparkle κοστίζει 11,40 ευρώ.
Προϊόντα Erre Due θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Max Factor
Max Factor

Τα Max Factor ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τις πολυτελείς τους συσκευασίας και την ποικιλία των προϊόντων τους, χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ακριβά brands. Αντίθετα, οι λογικές τους τιμές τα κάνουν άκρως προσιτά για όλες.
Ενδεικτικά: Το υγρό make up Lasting Performance κοστίζει 19,70 ευρώ, η Masterpiece Mascara κοστίζει 16 ευρώ και το κραγιόν Color Elixir κοστίζει 11,15 ευρώ.
Προϊόντα Μax Factor θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

The Body Shop
Body Shop

Τα αγαπημένα μας Body Shop, με τα φυσικά καλλυντικά και την τεράστια ποικιλία σε είδη μακιγιάζ, έρχονται πάντα πρώτα στο μυαλό μας όταν αναζητάμε ένα οικονομικό αλλά και ποιοτικό προϊόν. Στην καλοκαιρινή συλλογή της εταιρίας, μάλιστα, θα βρούμε πολλά είδη που θα δώσουν λάμψη και χρώμα στην μαυρισμένη μας επιδερμίδα.
Ενδεικτικά: Η πούδρα Baked-To-Last Bronzer κοστίζει 20,40 ευρώ, ενώ τόσο κοστίζει και το σετ σκιών Shimmer Cube Palette. Το Lipstick Hi-Shine Lip Treatment κοστίζει 12,20 ευρώ.
Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Body Shop. Δείτε τις διευθύνσεις εδώ

Maybelline
Maybelline

Τα Maybelline εντυπωσιάζουν με τα υπέροχα χρώματά τους στο μακιγιάζ, αλλά και με την εξαιρετική τους υφή και διάρκεια. Από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν είναι αναμφίβολα τα lipstick, αν και στις σκιές θα βρείτε εντυπωσιακές καλοκαιρινές αποχρώσεις. Ένας ακόμα λόγος που τα προτιμάμε είναι, βέβαια, και οι λογικές τους τιμές.
Ενδεικτικά: H Mascara Volume Express Lift κοστίζει 13,50 ευρώ, το Moisture Extreme Lipstick κοστίζει 11,40 ευρώ, ενώ το ρουζ Dream Mousse Blush κοστίζει 10,20 ευρώ.
Προϊόντα Maybelline θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

v