10 ανοιξιάτικα φορέματα έως 25 ευρώ που πρέπει να γίνουν δικά σας!

10 ανοιξιάτικα φορέματα έως 25 ευρώ που πρέπει να γίνουν δικά σας!

Ποιος είπε ότι το Πάσχα είναι η εποχή που μόνο τα παιδιά παίρνουν δώρα; Εκτός από τα παιχνίδια και τα ρούχα που θα ψωνίσετε για το βαφτιστήρι, τα παιδιά ή τα ανίψια σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, ή «παραγγείλτε» το στον καλό σας!

Με την Άνοιξη, μάλιστα, να μας… προκαλεί, η καλύτερη επιλογή δεν μπορεί παρά να είναι ένα αεράτο, ανοιξιάτικο φόρεμα, με το οποίο θα κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

1. Ανοιξιάτικη μαρινιέρα από την Buldoza

Ένα διαχρονικό και στιλάτο σχέδιο που δε μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας τους ανοιξιάτκους μήνες. Η ζώνη στη μέση θα δώσει μια θηλυκή νότα στο στιλ σας. Μπορείτε να την επιλέξετε και σε άσπρο- μαύρο.

Συνδυάστε την με ένα τζιν τζάκετ για casual εμφανίσεις.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 12,95 ευρώ.

2. Φόρεμα με λαχούρια και φαρδιά μανίκια από τα H&M

Για τις πιο… τολμηρές, προτείνουμε ένα μια πιο μπόχο επιλογή. Φόρεμα με λαιμόκοψη V, λαχούρια και φαρδιά μανίκια που το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ένα δερμάτινο πουγκάκι με αντίστοιχα σχέδια θα συμπληρώσει ιδανικά το σύνολο.

Δείτε το εδώ

Τιμή: 24,99 ευρώ.

3. Τζιν φόρεμα από τα Stradivarius

 

Το τζιν επανήλθε δυναμικά στη μόδα τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό μη διστάσετε να κάνετε τη διαφορά μ’ ένα ντένιμ φόρεμα. Μια ανοιξιάτικη πρόταση σε γραμμή Α, με βολάν στους ώμους είναι απ’ τις καλύτερες επιλογές.

Εναλλακτικά, προτιμήστε την εκδοχή του με λίγο πιο μακριά μανίκια.

Φορέστε το με μια ζακέτα σε γήινη απόχρωση για χρωματική αντίθεση.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 25,95 ευρώ.

4. Επιμένουμε… floral από τα HnM

To floral δεν  μπορεί να λείπει από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας! Κόκκινα λουλούδια σε λευκό φόντο και ριχτή γραμμή στο κάτω μέρος που κολακεύει τις… μεσογειακές σιλουέτες. Μην  το παρακάνετε με τα αξεσουάρ, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια αρκεί για να κάνετε τη διαφορά.

Θα το δείτε εδώ.

 Τιμή: 14,99 ευρώ.

5. Φόρεμα- τουνίκ με γραμμικά σχέδια από την Asos

Συνδυάστε τη μόδα με την πρακτικότητα με ένα άνετο φόρεμα-τουνίκ, που θα σας δώσει… ελευθερία κινήσεων και στιλ με τα λευκά γεωμετρικά σχέδια που πλέον είναι στη μόδα. Το ανέμελο στιλ του σχεδόν επιβάλλει να το φορέσετε με μονόχρωμες μπαλαρίνες στην ανοιξιάτική τους εκδοχή. 

Αγοράστε το online από εδώ

Τιμή: 25,35 ευρώ.

6. Σιφόν φόρεμα από τα HnM

Η εποχή που θα είστε καλεσμένη σε πολλούς γάμους και βαφτίσεις, πλησιάζει! Σας προτείνουμε ένα σιφόν φόρεμα με μανίκια τρούα καρ και άνετη γραμμή που θα… κρύβει τα κιλά του Πάσχα στις επίσημες εμφανίσεις σας. Μπορείτε να το ταιριάξετε με ψηλές γόβες σε ταμπά χρώμα που θα φοράτε και το καλοκαίρι. 

Βρείτε το εδώ.

 Τιμή: 19,99 ευρώ.

7.  Αεράτο φόρεμα σε ανοιχτή γραμμή από τα Pull and Bear

Αν επιμένετε στο… μαύρο, ακόμα και την άνοιξη, φορέστε το έξυπνα για να το «σπάσετε». Η αντίθεσή του με τα άσπρα, πλην όμως διακριτικά λουλούδια το κάνουν ένα χαρούμενο φόρεμα ιδανικό για την εποχή. Για τις ανοιξιάτικες βραδιές με ψύχρα, ένα χακί κιμονό  θα σας ζεστάνει με… στιλ! 

* Extra tip: φορέστε το και σαν μπλουζάκι δένοντάς το γύρω από τη μέση σας με ένα τζιν.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 25,99 ευρώ.

8. Φόρεμα σε γραμμή Α από τα Celestino

Less is more! Αν είστε υπέρμαχος της απλότητας, επιλέξτε ένα μονόχρωμο φόρεμα με λαιμόκοψη- χαμόγελο και ριχτή γραμμή που θα μπορείτε να φοράτε και στη δουλειά. Ένα μακρύ κολιέ με έθνικ λεπτομέρειες θα το αναδείξει. 

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 12,99 ευρώ.

9. Φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς από την Buldoza

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι…» λέει το γνωστό τραγούδι και μας θυμίζει ότι το κόκκινο χρώμα συνήθως μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Για τις πιο σικ εμφανίσεις σας, επιλέξτε ένα μπορντώ φόρεμα με μια ξεχωριστή λαιμόκοψη με κορδόνια. Για να το κάνετε πιο μεσάτο, συνδυάστε το με μια δερμάτινη, μαύρη ζώνη.

Αγοράστε το online από εδώ

Τιμή: 24,90 ευρώ.

10. Φόρεμα με βολάν από τα Mango

Το μικρό, μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο κομμάτι σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και φυσικά σε κάθε εποχή! Για τη φετινή άνοιξη, επιλέξτε ένα ριχτό φόρεμα με έξωμο ντεκολτέ. Για να «σπάσετε» το μαύρο, τολμήστε με ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα, όπως μια κόκκινη τσάντα- φάκελο. 

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 22,99 ευρώ.

v