Τα πιο όμορφα δώρα για βάφτιση μέχρι 50 ευρώ

Τα πιο όμορφα δώρα για βάφτιση μέχρι 50 ευρώ

Ο Ιούνιος μας έκανε ποδαρικό και με την άφιξή του είναι πολύ πιθανό να έχουμε λάβει αρκετά προσκλητήρια φίλων και γνωστών που ετοιμάζονται για την βάφτιση του παιδιού τους. Επειδή ενδεχομένως να είμαστε πιο «στενά» οικονομικά, αυτόματα σκεφτόμαστε το ποσό που θα πρέπει να διαθέσουμε για το δώρο. Ωστόσο, αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα ακριβό δώρο στον νεοφώτιστο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειωθεί η ποιότητα ούτε η…. πρωτοτυπία του. Δείτε δέκα μοναδικά και χρήσιμα δώρα με τα οποία θα ενθουσιάσετε γονείς αλλά και παιδί. Και το σημαντικότερο, χωρίς να ξοδέψετε πάνω από 50 ευρώ για το καθένα.

 

1. Πετσετούλα μπάνιου με κουκούλα από τα H&M 

Για να κάνουν οι γονείς το μπάνιο του μωρού ακόμα πιο… χουχουλιάρικο, επιλέξτε μια παιχνιδιάρικη πετσέτα που φοριέται σαν φόρεμα με ανοιχτά μανίκια και κουκούλα. Έτσι, το μωράκι μένει όλη την ώρα τυλιγμένο μ’ αυτήν και έχει ελευθερία κινήσεων ενώ δεν χρειάζεται να το «φασκιώσουν» οι γονείς.

Βρείτε την στη μονόχρωμη εκδοχή της εδώ

Εναλλακτικά, αν θέλετε να είναι πιο… χαρούμενη, επιλέξτε ένα αστείο σχέδιο.

Τιμή: 20 ευρώ.

 

2. Τέντα ειδικά για μωρά για την θάλασσα από τα Ohbaby

Επειδή οι διακοπές πλησιάζουν και το παιχνίδι στην παραλία πρέπει να γίνεται με την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο, μία τέντα ειδικά σχεδιασμένη για μωρά, θα τα προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ενώ εκείνο παίζει, ξαπλώνει ή μπουσουλάει. Έχει δείκτη προστασίας 50 U.P.F και είναι πολύ εύκολη στη μεταφορά και την αποθήκευση.

Αγοράστε την online από εδώ

Τιμή: 45,90 ευρώ.

 

3. Σωσίβιο για μωρά από τα Ohbaby

Συνεχίζοντας στην ίδια λογική, μπορείτε να κάνετε δώρο στους γονείς και το παιδί το πρώτο του… μπάνιο! Σε αντίθεση με τα κοινά σωσίβια, το SwimTrainer βοηθά το παιδί να κουνάει τα πόδια του στο νερό ενώ με τα φουσκωτά μαξιλαράκια που διαθέτει, δεν υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει.

Βρείτε το εδώ. 

Τιμή: 21 ευρώ.

 

4.  Πίνακας ζωγραφικής με μοντέλο το… νεοφώτιστο από τα Happyhippie 

Αν προτιμάτε να κάνετε ένα προσωπικό δώρο που θα μείνει κρεμασμένο στον τοίχο του δωματίου του παιδιού για πολύ καιρό, το Happyhippie σας δίνει την ευκαιρία να διαλέξετε το θέμα- φόντο, πάνω στο οποίο θα προστεθεί η προσωπογραφία και το όνομα του πρωταγωνιστή της βάφτισης. Μπορεί η χρησιμότητά του να μην είναι άμεση, όμως είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα και συμβολικά δώρα για βάφτιση.

Βρείτε το στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

Τιμή: 50 ευρώ.

5. Χαλάκι για παιχνίδι από τα Safebebe 

 

Όλοι ξέρουμε πόσο αρέσει στα παιδιά να παίζουν στο πάτωμα αλλά και πώς ξετρελαίνονται με τα χρώματα και τα σχέδια. Το χαλάκι παιχνιδιού είναι από μη τοξικό υλικό, αδιάβροχο και πολύ απαλό ενώ απορροφά τους κραδασμούς. Έχει δύο διαφορετικές παραστάσεις, ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Έτσι, το παιδί θα παίζει και ταυτόχρονα θα μαθαίνει και θα εκπαιδεύεται! Στα θετικά του συγκαταλέγεται ότι είναι ένα δώρο που θα του μείνει, αφού δεν πρόκειται να το βαρεθεί σύντομα.

Αγοράστε το από εδώ.

Τιμή: 42 ευρώ.

6.   Γύψινο αποτύπωμα με κορνίζα από το Giftcompany 

Αν οι γονείς του παιδιού έχουν πιο… καλλιτεχνική φύση, αυτό το σετ δώρου περιέχει ό,τι χρειάζονται για να κρατήσουν για πάντα σε μια γύψινη κορνίζα τα μικρά χεράκια ή ποδαράκια του παιδιού την ημέρα της βάφτισης. Ένα συμβολικό και πρωτότυπο δώρο που θα τους συγκινήσει, υπενθυμίζοντάς τους ότι το μωράκι τους θ’ αρχίσει σύντομα να μεγαλώνει.

Βρείτε το online .

Τιμή: 17,90 ευρώ.

7. Ένας γάτος… δραστηριοτήτων από το Little Shop

Ο πιο χαριτωμένος γάτος που θα γίνει ο κολλητός φίλος του παιδιού. Κρατάει καθρέφτη και κουδουνίστρα και έχει στην αγκαλιά του ένα πουλάκι που βγάζει ήχους. Είναι φτιαγμένος από μαλακό ύφασμα για να το αγκαλιάζει άνετα και να τον… ζουλάει το παιδί.

Αγοράστε το από την ιστοσελίδα του καταστήματος. 

Τιμή: 39,60 ευρώ.

8. Ρούχα από τα Orchestra 

Τα ρούχα είναι το κλασικό δώρο για τη βάφτιση, ωστόσο σας συμβουλεύουμε πριν τ' αγοράσετε να ρωτήσετε τη μητέρα του παιδιού το ακριβές μέγεθός του γιατί σε αυτή την ηλικία τα παιδιά αναπτύσσονται πολύ γρήγορα.

Για τα μοδάτα αγόρια, μια καλοκαιρινή σαλοπέτα που θα συνδυάσετε με ένα χαρούμενο φανελάκι θα δώσει… στιλ στους μικρούς μπόμπιρες.

Τιμή: Η σαλοπέτα στοιχίζει 25,95 ευρώ και το μπλουζάκι 7,95 ευρώ. Το σύνολο κοστίζει 33,90 ευρώ.

Για τα κορίτσια, ένα πολύχρωμο φορεματάκι είναι η κατάλληλη επιλογή. 

Τιμή: 19,95 ευρώ.

9. Σετ φαγητού από τα Ira bebe 

 

Σε λίγο καιρό που το παιδί θα αρχίσει να τρώει στο καρεκλάκι του και να… εξερευνά το φαγητό του, θα χρειαστεί το δικό του σετ φαγητού. Γι’ αυτό, προλάβετε την ανάγκη των γονιών να αγοράζουν συνεχώς καινούρια πράγματα και κάντε τους δώρο το πρώτο σετ φαγητού του παιδιού με τα πιο όμορφα σχέδια.

Θα το βρείτε εδώ

Τιμή: 34 ευρώ.

10. Μια ιδιαίτερη πυτζάμα από τα Lamajama 

Επειδή είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό ο πρωταγωνιστής της βάφτισης να αρχίσει να κοιμάται μόνος του, ίσως χρειαστεί μια ξεχωριστή... βοήθεια για να έχει όνειρα γλυκά. Σίγουρα μια ιδιαίτερη πυτζάμα, εμπενευσμένη από διάφορους ήρωες και χαρακτήρες θα λειτουργήσει σαν το καλύτερο νανούρισμα. 

Ενδεικτικά, το νυχτικό της Ινδιάνας θα το βρείτε εδώ

Τιμή: 42 ευρώ. 

Και για επίδοξους... δεινόσαυρους, έχετε την κατάλληλη επιλογή. 

Τιμή: 39 ευρώ. 

Θα την βρείτε εδώ

Τα μεγέθη ξεκινούν από το νούμερο 1 που αντιστοιχεί σε παιδιά με ύψος 77 εκατοστών. 

v