Αρχίσαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αθηναίων

Αρχίσαν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αθηναίων

Τα φροντιστήρια είναι ένα έξοδο που επιβαρύνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό και που δυστυχώς δεν μπορούν να αποφύγουν, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα ελληνικά σχολεία. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι για πέμπτη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου με σκοπό να ελαφρύνει κάποιους γονείς. Δείτε παρακάτω ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε ξεκινούν οι εγγραφές.

1. Απευθύνεται σε: μαθητές άπορων ή οικονομικά ασθενών οικογενειών και άπορους απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

2. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Αθηναίων.

3. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 4 μ.μ. έως τις 7μ.μ. στη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο 8ο Λύκειο Αθηνών στην οδό Νικοπόλεως 33.

4. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ίδιο κτίριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, απογευματινές ώρες. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, 5- 15 ατόμων.

Αν δεν είστε κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων, μην απογοητεύεστε καθόλου! Σε πολλούς δήμους εντός κι εκτός Αττικής λειτουργούν Κοινωνικά Φροντιστήρια που δίνουν τη δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας στις οικογένειες που το χρειάζονται. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι ένα τηλέφωνο στον Δήμο σας.

Πηγή: Cityofathens.gr

v