Πώς να φτιάξετε με το παιδί τις πιο όμορφες κάρτες γενεθλίων

Πώς να φτιάξετε με το παιδί τις πιο όμορφες κάρτες γενεθλίων

Το καλύτερο συνοδευτικό των δώρων στα παιδικά πάρτι -και όχι μόνο!- είναι μία ευχετήρια κάρτα, φτιαγμένη από τα χεράκια του παιδιού σας! Πρόκειται για μία εξαιρετική χειροτεχνία, καθώς όχι μόνο δίνει διέξοδο στη φαντασία του παιδιού, το οποίο μάλιστα βάζει με χαρά το προσωπικό του στοιχείο, αλλά και μπορεί να απασχολήσει το παιδί για αρκετή ώρα και -αν έχετε όρεξη και μεράκι- και εσάς μαζί του. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να φτιάξετε μαζί με το παιδί σας τις ομορφότερες κάρτες γενεθλίων!

Μόνο χρώμα

Για την πανεύκολη αυτή κάρτα θα χρειαστείτε απλά τα πινέλα και τις νερομπογιές σας.

H κάρτα cupcake

Aν έχετε χαρτάκια για cupcakes και ένα κεράκι, έχετε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να φτιάξετε αυτή την πανέμορφη κάρτα!

 

Η διπλή κάρτα

Η «τσαχπινιά» αυτής της κάρτας είναι ότι έχει τρία στρώματα: Αυτό του χοντρού χαρτιού, αυτό με τα πολύχρωμα μοτίβα και αυτό ενός λευκού επιπλέον χαρτιού με τρύπες. Δεν είναι, όμως, καθόλου δύσκολη!

Η κάρτα-τούρτα

Μια ακόμα πανεύκολη κάρτα, για την οποία θα χρειαστείτε πολύχρωμα αποκόμματα χαρτιού, κομμένα σε λωρίδες.

Κάρτα Minions

Θα χρειαστείτε κίτρινο χοντρό χαρτί Α4 για την κάρτα, καθώς και μαύρο και λευκό για τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να σχεδιάσετε και να κόψετε προσεκτικά.

Κάρτα pop-up

Για την κάρτα αυτή θα χρειαστείτε ένα ειδικό κοπίδι για τις βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηρίξετε τα διακοσμητικά (τούρτα και δώρο), καθώς και μια χοντρή κλωστή για να κρεμαστούν τα σημαιάκια, πάνω στα οποία μπορείτε να γράψετε το όνομα του εορτάζοντα!

Στην ίδια λογική αλλά με περισσότερο κόπο…

Θα χρειαστεί να σχεδιάσετε και να κόψετε πολλά πολύχρωμα μπαλόνια, τα οποία θα «δέσετε» με χοντρές κλωστές.

Κάρτα με κεράκια

Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα κομμάτια από χαρτόνια για να φτιάξετε κεράκια στον αριθμό των κεριών που θα σβήσει ο εορτάζοντας!

Κάρτα με ένα μόνο κεράκι

Η πιο απλή κάρτα και πιο χαριτωμένη κάρτα που μπορείτε να φτιάξετε! Στην περίπτωση αυτή, βρείτε έναν όμορφο φάκελο, για να της δώσει χρώμα.

Τo washi-tape στις υπηρεσίες μας!

Κολλήστε σε ένα σχοινί κομματάκια από washi-tape (πολύχρωμη αυτοκόλλητη ταινία) που θα κόψετε σε σημαιάκια και στη συνέχεια περάστε το σχοινάκι σε δύο τρυπούλες της κάρτας, ώστε να μοιάζει με γιρλάντα!

 

v