Όταν η αγάπη νικά τον καρκίνο: Μπαμπάς με λίγους μήνες ζωής φτιάχνει τις καλύτερες αναμνήσεις για τον γιο του

Όταν η αγάπη νικά τον καρκίνο: Μπαμπάς με λίγους μήνες ζωής φτιάχνει τις καλύτερες αναμνήσεις για τον γιο του

Λένε ότι όταν γίνεσαι γονιός αλλάζεις. Ότι αποκτάς δυνάμεις που δεν ήξερες ότι έχεις, γιατί πια κάνεις τα πάντα για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στον κόσμο: το παιδί σου. Το παράδειγμα του Jay, ενός μπαμπά που διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω. Εκείνος και η γυναίκα του προσπαθούσαν για αρκετό καιρό να αποκτήσουν παιδί και μετά από αρκετές εξωσωματικές, τα κατάφεραν! Όμως, τρεις μήνες πριν έρθει το μωρό τους στον κόσμο, ο μπαμπάς διαγιγνώσκεται με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Τότε, ο Jay πήρε μια γενναία απόφαση: ότι δεν θα αφήσει την ασθένεια να τον νικήσει και θα χαρεί τους τελευταίους μήνες της ζωής του με τον νεογέννητο μωρό του. Αποφάσισε ότι ήθελε να χαρίσει στον γιο του τις καλύτερες αναμνήσεις για να τον θυμάται με γέλιο όταν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, ο Jay γιόρτασε νωρίτερα τα πρώτα και τα τελευταία Χριστούγεννα με τον γιο του, γιατί δεν ξέρει αν θα καταφέρει να είναι δίπλα του στις 25 Δεκεμβρίου. Οι φωτογραφίες του, ωστόσο, δεν προδίδουν ούτε λεπτό το πρόσωπο του καρκίνου.

Ο μπαμπάς αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπεία που ενδεχομένως θα του «χάριζε» λίγο χρόνο ζωής ακόμα, γιατί επέλεξε να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής έως το τέλος.

Το σίγουρο είναι ότι ο γιος του θα πάρει το καλύτερο μάθημα ζωής απ’ τον μπαμπά του: να μην το βάζεις ποτέ κάτω και να χαίρεσαι κάθε λεπτό που περνάς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους!



Πηγή: Viralnova.com

v