Τι δώρο να πάρω στον άντρα μου; 8 προτάσεις που θα τον ενθουσιάσουν

Τι δώρο να πάρω στον άντρα μου; 8 προτάσεις που θα τον ενθουσιάσουν

Πόσα πουλόβερ, πόσα ρολόγια και πόσα «καλά βιβλία» να πάρεις σε έναν άνθρωπο; Φέτος, κάντε την ανατροπή, ρίξτε μια γροθιά στα μούτρα του δωρό-κατεστημένου και αγοράστε για τον καλό σας ένα δώρο που θα του αρέσει πραγματικά πολύ –είτε είναι του δικού σας γούστου, είτε όχι.

Μην βασανίζεστε και μην αγωνιάτε. Κάναμε εμείς τη δουλειά για εσάς και συγκεντρώσαμε οκτώ πρωτότυπες προτάσεις αντρικών δώρων. Δεν μπορεί, κάτι θα κάνει και για την περίπτωσή σας.

Μπλουζάκι ωραιότατο



Ναι, το πουλόβερ ή το καλό πουκάμισο είναι ακριβότερο και «καλύτερο» δώρο, όμως αυτό το μπλουζάκι είναι κρίμα να μην το έχει ένας μπαμπάς κοριτσιών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ

Διαρκείας για την ομαδάρα

Μπορεί να σας ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι, όταν παίζει η ομαδάρα, ο καλός σας τυλίγεται σαν ντολμάς με το οπαδικό κασκόλ και εξαφανίζεται από προσώπου γης, όμως καλό δώρο είναι το δώρο που χαροποιεί τον παραλήπτη, όχι τον αγοραστή του.

Αναζητήστε τα στα επίσημα sites των ομάδων.

Παίξε την μπάλα σου

Επισκεφτείτε το κοντινότερό σας γήπεδο μπάσκετ ή ποδοσφαίρου και ρωτήστε πόσο κοστίζει να το «κλείσετε» για κάποιες ώρες. Κάντε την κράτησή σας και δωρίστε στον καλό σας (και την παρέα του) ένα δώρο που σίγουρα θα απολαύσουν.

Κάντε το δώρο σας ακόμα πιο κουλ, προσφέροντάς του και μια καινούρια μπάλα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου (δείτε εδώ και εδώ τις οικονομικότερες επιλογές σας).

Και (ξανα)παίξε την μπάλα σου (στο σπίτι)



Το Subuteo δεν γίνεται να αποτύχει ως δώρο. Οι άντρες κάθε ηλικίας, καταγωγής και μόρφωσης έχουν κάποτε κολλήσει με το κλασικότερο των κλασικών αγορίστικων παιχνιδιών. Προσυπογράφουμε ότι θα σας λατρέψει.

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Εισιτήριο για συναυλία ή ταξιδάκι

Ρίξτε μια ιντερνετική ματιά: μήπως στο προσεχές διάστημα γίνεται κάποια συναυλία που ο καλός σας αφενός δεν θέλει να χάσει κι αφετέρου δεν μπορεί παρά να χάσει γιατί λεφτά δεν υπάρχουν;

Αντίστοιχα, μπορείτε (με κάτι τις παραπάνω) να κλείσετε τραπέζι για τους δυο σας ή (αν είστε πιο large) για εκείνον και τους φίλους του σε κάποια αθηναϊκή πίστα. Δείτε εδώ τι συμβαίνει στη νυχτερινή Αθήνα και τα «μπουζούκια της κι εδώ τις πιο «εναλλακτικές» επιλογές σας. 

Τέλος, αν το λέει η… τσεπούλα σας, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ταξίδι μοναχά για πάρτη σας –όλο και κάποιο φτηνό αεροπορικό θα βρείτε, αν ψάξετε, για παράδειγμα, εδώ

Μπουκάλι μπίρας που ανοίγει μπίρες


Μένουμε σταθεροί στο κλισέ πίτσα-μπίρα-τελικός και προτείνουμε το  απόλυτο αξεσουάρ σπιτιού για κάθε άντρα που τα τιμά τα παντελόνια του: ένα ποτήρι για μπίρα που ανοίγει τις μπίρες, γιατί ποιος σηκώνεται να φέρει ανοιχτήρι;

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από εδώ.

Google Home για να νιώσει ο Άρχων της Τεχνολογίας

Το νέο gadget της Google διαχειρίζεται ασύρματα τις συνδεδεμένες «έξυπνες» συσκευές, διαθέτει φωνητική αναγνώριση για να δίνετε εντολές και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Αν ο καλός σας «ψαρώνει» με τα υπερσύγχρονα gadgets, τότε αυτή είναι η λύση σας.

Θα το βρείτε εδώ.

Gadgetάκια για το κινητό

Κατ’ αρχάς, προτείνουμε να μην μείνετε σε ένα gadgetάκι, αλλά να του χαρίσετε διάφορα μικρά, οικονομικά αξεσουάρ. Όπως:

‘Ένα πρακτικότατο σταντ με βεντούζα για το κινητό του, για να οδηγεί με περισσότερη ασφάλεια. Θα το βρείτε εδώ



Το απόλυτο αξεσουάρ για να μην ξαναμπερδευτούν ποτέ τα ακουστικά του.

Αγοράστε το από τα Octopus.  

Και, τέλος, έναν φορτιστή αυτοκινήτου γιατί τούτα τα διαόλια όλο ξεφορτίζονται.



Δείτε, για παράδειγμα, αυτόν που μπορείτε να τον πάρετε από εδώ

v