Τα βάσανα μιας εγκύου μέσα από 8 εύστοχα σκίτσα

Τα βάσανα μιας εγκύου μέσα από 8 εύστοχα σκίτσα

Η ταλαντούχα Νορβηγή μαμά-σκιτσογράφος Line Severinsen, η δημιουργός πίσω από την χιουμοριστική σελίδα Kos & Kaos, μας έχει κατά καιρούς διασκεδάσει, αλλά και εντυπωσιάσει με τα άκρως επιτυχημένα σκίτσα της, που κατά κανόνα απεικονίζουν την ρεαλιστική πλευρά της μητρότητας, με όλες τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές της. Η δουλειά της περιστρέφεται γύρω από τα προβλήματα της εγκυμοσύνης που οι περισσότερες μαμάδες έχουν αντιμετωπίσει, μέχρι τη στιγμή που θα μπουν στο μαιευτήριο. Απολαύστε την και δείτε περισσότερα σκίτσα της στη σελίδα της στο Facebook.

Οι «παράπλευρες απώλειες» της εγκυμοσύνης

Έχετε ακούσει για κάτι φάρμακα που υπόσχονται να κάνουν θαύματα, αλλά έχουν μία τεράστια λίστα με παρενέργειες; Κάπως έτσι είναι η εγκυμοσύνη.

Η αξέχαστη γεύση του εμετού στο στόμα σου

Κι εκεί που λες, «πάει πέρασε το πρώτο τρίμηνο, θα ηρεμήσω», περνάς δίπλα από έναν κάδο με σκουπίδια και …ΜΠΑΜ! Επιστροφή στα παλιά!

Αυτόκλητες απόψεις συγγενών και φίλων

Περιμένεις ότι οι άνθρωποι που μαθαίνουν ότι είσαι έγκυος, μόνο ευχές θα έχουν να σου δώσουν. Κι όμως… ο καθένας έχει μια δική του, απρόβλεπτη (και συχνά ενοχλητική) άποψη!

Το σφήνωμα ανάμεσα σε μία κοιλιά και ένα αμάξι

Όσο υπέροχη κι αν είναι αυτή η κοιλιά, πολλές φορές σε φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση…

Μάχη στήθος με στήθος με τη ζυγαριά

Οι περισσότεροι γυναικολόγοι δίνουν συγκεκριμένες οδηγίες ως προς τα κιλά που πρέπει να πάρεις στην εγκυμοσύνη, όμως είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείς στις γευστικές απολαύσεις!

Όταν περνά η πιθανή ημερομηνία τοκετού, όμως το μωρό παραμένει στην κοιλιά σου

Γιατί όσο καλή εγκυμοσύνη κι αν έχεις, φτάνει κάποια στιγμή που απλά δεν αντέχεις άλλο: Θέλεις να γεννήσεις! Κι όσο καθυστερεί αυτή η στιγμή, τόσο περισσότερο εξαντλείσαι.

Όταν οι μαίες και οι νοσηλεύτριες σου φέρονται σαν μην πεθαίνεις από τον πόνο

Καλά να είναι όλοι όσοι μας βοηθούν να γεννήσουμε, γιατί βλέπουν, ακούν και ανέχονται ΠΟΛΛΑ. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι που εκείνη την ώρα λειτουργούν με τόση απάθεια που σου έρχεται να τους δαγκώσεις!

Θα υπάρξουν ατυχήματα...

Αυτό δεν χρειάζεται περισσότερες εξηγήσεις. Είναι απλά ένα γεγονός που καλό είναι να ξέρετε ότι συμβαίνει συχνά στον φυσιολογικό τοκετό.

πηγή: thestir.cafemom.com

v