Baby spa: Η νέα τάση που έχει τρελάνει τους Αυστραλούς

Baby spa: Η νέα τάση που έχει τρελάνει τους Αυστραλούς

Έπειτα από μια μεγάλη μέρα με ταΐσματα, αλλάγματα πάνας και μπόλικο κλάμα, εξαιτίας των κολικών, ποιος καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις, από ένα ζεστό μπάνιο και λίγο μασάζ; Ειδικά όταν είσαι μωρό. Γιατί το Baby Spa Perth στη δυτική Αυστραλία απευθύνεται αποκλειστικά σε μωρά, κάτω των 6 μηνών, τα οποία εκεί έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υδροθεραπεία, μασάζ, αλλά και το Bubby, το αξεσουάρ που δίνει στο μωρό τη δυνατότητα να επιπλέει, το οποίο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για το εν λόγω ινστιτούτο.

Στο spa αυτό, λοιπόν, τα μωρά χαλαρώνουν, απολαμβάνουν το μπάνιο τους και… φωτογραφίζονται ανέμελα και ευτυχισμένα! Οι δε φωτογραφίες του spa έχουν κυριολεκτικά τρελαίνει τους χρήστες των social media.



Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόλο που το Baby spa είναι το πρώτο αυτού του είδους που δημιουργήθηκε στην Αυστραλία, πίσω του ακολουθούν μερικά ακόμα franchise ινστιτούτα στην Αγγλία, τη Νότιο Αφρική και την Ισπανία.



Στην ειδική πισίνα του spa, λοιπόν, τα μωράκια κλωτσούν τα ποδαράκια τους και επιπλέουν ευτυχισμένα στο ζεστό νερό, με τους απαλούς κυματισμούς.



Όλα αυτά, βέβαια, χάρη στην ασφάλεια του Bubby, το οποίο τα κρατά στην επιφάνεια, ενώ είναι εξαιρετικά βολικό.



Η εμπειρία αυτή, υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του spa, επιτρέπει στους γονείς και τα μωράκια να έρχονται ακόμα πιο κοντά, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα χαλαρωτικό για όλους.



Η υδροθεραπεία, λένε οι ειδικοί, όχι μόνο τα χαλαρώνει, αλλά και ωφελεί την υγεία των μωρών.



Στο νερό, μάλιστα, κινούνται ελεύθερα, βελτιώνοντας τη δύναμη του κορμού και των μυών τους.



Η αίσθηση που νιώθουν τα προετοιμάζει για τα κανονικά μαθήματα κολύμβησης που θα πάρουν μεγαλώνοντας, καθώς και για τα πρώτα τους βήματα.



Επιπλέον, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι εξαιρετικά κουραστικό να είσαι μωρό, οπότε κάποιες στιγμές απλά χρειάζεσαι λίγη χαλάρωση…



Μετά το μπάνιο, τα μωράκια απολαμβάνουν απαλό μασάζ με αιθέριο έλαιο σταφυλιού που ενυδατώνει την επιδερμίδα.



Το νερό στο οποίο κολυμπούν καθαρίζεται με όζον, το οποίο εξουδετερώνει τα βακτήρια, αλλά είναι τελείως ασφαλές.



Ειλικρινά, δεν ξέρουμε αν πρέπει να ζηλέψουμε ή να σοκαριστούμε…

Πηγή: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v