Κερδίστε 5 αντίτυπα από την παιδική σειρά «Πράκτορες του Πλανήτη» των εκδόσεων Μεταίχμιο

Κερδίστε 5 αντίτυπα από την παιδική σειρά «Πράκτορες του Πλανήτη» των εκδόσεων Μεταίχμιο

Η Ελένη Ανδρεάδη και ο Στέφανος Κολτσιδόπουλος ευαισθητοποιούν τα παιδιά μυώντας τα στα μυστικά της προστασίας της γης, μέσα από τη σειρά βιβλίων «Πράκτορες του Πλανήτη» των εκδόσεων Μεταίχμιο. Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ και κοινοποιήστε τη φωτογραφία για καθαρές παραλίες, για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Κάνοντας share μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίστε όποιο αντίτυπο της σειράς «Πράκτορες του Πλανήτη» επιθυμείτε. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook. Oι νικητές από την Αθήνα, θα παραλάβουν το βιβλίο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων, ενώ στους εκτός Αθήνας νικητές τα δώρα του διαγωνισμού θα σταλούν με courier.

Τα βιβλία της Ελένης Ανδρεάδη «Γίνε πράκτορας του πλανήτη», «Η εκδίκηση του Πουφ» και το ολοκαίνουργιο «Τα τέρατα των ωκεανών» καλούν τους μικρούς αναγνώστες να συμμετέχουν ενεργά στην πλοκή. Στοιχεία της επιτυχίας τους είναι η μοντέρνα εικονογράφηση και τα έξυπνα οικολογικά εκπαιδευτικά μηνύματα, ενώ οι περιπέτειες των πρακτόρων συνεχίζουν να ενθουσιάζουν τα παιδιά εντός και εκτός τάξης!

Μέσα από το έξυπνο κείμενο της Ελένης Ανδρεάδη και την ιδιαίτερη εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου, θίγονται με παιγνιώδη τρόπο, άφθονο χιούμορ και μυστηριώδες ύφος σημαντικά οικολογικά ζητήματα, όπως οι καθαρές πηγές ενέργειας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η σπατάλη του νερού και η μόλυνση των υδάτων, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση. Επιπλέον, η συγγραφέας σε όλα τα βιβλία χρησιμοποιεί ως έξτρα εργαλείο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Έτσι, και στο τελευταίο οι μικροί αναγνώστες-πράκτορες μπορούν να βρουν έξτρα πρακτορικά στοιχεία, κρυμμένα σε ηλεκτρονικούς κωδικούς, τα οποία μπορούν να διαβάσουν με τη βοήθεια του smartphone των γονιών τους ή του tablet τους και να μπουν στο www.planetagents.org/myprofile, για να αποκτήσουν τη δική τους πρακτορική ταυτότητα!

Μάθετε εδώ περισσότερα.
v