Εκπτώσεις: Shopping της τελευταίας στιγμής

Εκπτώσεις: Shopping της τελευταίας στιγμής

Το πιθανότερο είναι ότι επιστρέψατε από τις διακοπές με τις τσέπες άδειες και τα μυαλά… στα κάγκελα. Όμως με μία σύντομη βόλτα στα μαγαζιά θα διαπιστώσετε πως τώρα είναι η ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με μερικά χρήσιμα για τη νέα σεζόν «κομμάτια» που θα φορέσετε τα πιο δροσερά πρωινά στο γραφείο και στις βραδινές σας βόλτες στην πόλη, τα οποία πωλούνται σε πιο-χαμηλά-δεν-πάει έκπτωση.

Μην παρασυρθείτε από μαγιό και σούπερ καλοκαιρινά φορέματα σε έξαλλα χρώματα – το επόμενο καλοκαίρι αργεί. Αντίθετα, επικεντρωθείτε σε ντεμί-σεζόν είδη με casual χαρακτήρα που θα σας εξυπηρετήσουν αφάνταστα από τώρα και μέχρι τις πρώτες βροχές.

Τι να αναζητήσετε

  • Παντελόνια και τζιν για το γραφείο
  • Κοντομάνικα μπλουζάκια, πουκάμισα με λεπτή υφή, μπλούζες με τρουακάρ μανίκια
  • Σακάκια και τζάκετς
  • Τσάντες και φουλάρια
  • Μπαλαρίνες
  • Εσώρουχα

 

Τα καλύτερα στις χαμηλότερες τιμές

Sisley
Sisley

Θα βρείτε υφασμάτινα παντελόνια και σακάκια σε τιμές από 25 έως 45 ευρώ με την έκπτωση, ενώ προλαβαίνετε ακόμα μερικά βαμβακερά τζάκετς, στα 40 περίπου ευρώ, και όμορφες μπαλαρίνες σε διάφορα χρώματα, επίσης στα 40 ευρώ. Δείτε εδώ τις διευθύνσεις καταστημάτων.

Benetton
Benetton

Για κοντομάνικες μπλούζες, πουκάμισα, βαμβακερά μακρυμάνικα, πλεκτές ζακέτες κολάν, αλλά και τσάντες βολικές για το γραφείο σε τιμές από 20 έως 40 ευρώ. Δείτε εδώ τις διευθύνσεις καταστημάτων.

Zara
Zara

Τα εκπτωσιακά είδη «στερεύουν» στα καταστήματα Zara, και την θέση τους στα ράφια και τις κρεμάστρες έχουν ήδη πάρει τα φθινοπωρινά. Προλαβαίνετε, όμως, ακόμα να βρείτε σακάκια και πουκάμισα (το μπλέιζερ της φωτογραφίας κοστίζει 22,99 ευρώ), τζιν παντελόνια, καθώς και πολλά φουλάρια που θα δώσουν χρώμα στη φθινοπωρινή «μουντίλα», με 5 και 10 ευρώ. Δείτε εδώ τις διευθύνσεις καταστημάτων.

Julia Bergovich
Julia Bergovich

Θα βρείτε casual ρούχα, ιδανικά για τις ώρες γραφείου, σε πολύ λογικές τιμές. Ενδεικτικά, αναζητήστε λινά παντελόνια με 20 ευρώ, τζάκετς και πλεκτές ζακέτες με 20 και 30 ευρώ και κοντομάνικα πουκάμισα με 15 ευρώ. Επίσης, θα βρείτε ποικιλία σε φουλάρια και τσάντες. Είδη Julia Bergovich θα βρείτε στα καταστήματα More and More –δείτε εδώ διευθύνσεις.

Orange Stores
Orange Stores

Στα καταστήματα εσωρούχων Orange Stores θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε εσώρουχα της προηγούμενης σεζόν, από εταιρίες όπως Venus Victoria, Calvin Klein, Dim, Bjorn Borg, Huit κ.α., σε πολύ χαμηλές τιμές (ενδεικτικά, υπολογίστε περί τα 15 ευρώ για ένα σουτιέν Venus Victoria). Δείτε εδώ τις διευθύνσεις καταστημάτων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v