Πώς να μεταμορφώσετε τα άχρηστα ρούχα σε μοδάτα

Πώς να μεταμορφώσετε τα άχρηστα ρούχα σε μοδάτα

Σίγουρα έχετε κάπου στην ντουλάπα σας ρούχα των πρώην ή δικά σας που δεν φοράτε πια αλλά δεν σας πάει η καρδιά να τα πετάξετε. Δείτε πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να δείχνετε πάντα στη μόδα.

Από ανδρικό T-Shirt σε σέξι κοντό μπλουζάκι

Χρησιμοποιήστε το ανδρικό του μπλουζάκι  για να φτιάξετε ένα σέξι top για εσάς. Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε ακόμα πιο κοντό ή πιο στενό. Θα χρειαστείτε: Ένα ανδρικό μπλουζάκι,  καρφίτσες, ραπτομηχανή ή κλωστή και βελόνα, ψαλίδι και κιμωλία.

6 τρόποι για να φορέσετε ένα ανδρικό πουκάμισο

 

Φούστα, φόρεμα ή μπλούζα; Δείτε 6 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε ένα ανδρικό πουκάμισο για κάθε περίσταση.

Μετατρέψτε μια παλιά φούστα σε μοδάτη τσάντα

Σίγουρα έχετε κάπου φυλαγμένη στην ντουλάπα σας μια φούστα που δεν σας πάει ή δεν σας κάνει πια. Μην την πετάξετε. Φτιάξτε μια υπέροχη τσάντα.

Μετατρέψτε ένα παλιό τζιν σε καυτό σορτσάκι

Σίγουρα κάπου υπάρχει ένα φτηνό τζιν που δεν φοράτε ή ένα καλό τζιν που σκίστηκε κάπου και είστε έτοιμη να το πετάξετε. Κρατήστε το και μετατρέψτε το σε σορτσάκι για το καλοκαίρι.

Πώς να μετατρέψετε ένα απλό T-Shirt σε φανταχτερό με έναν φιόγκο

Οι φιόγκοι είναι πάντοτε στη μόδα και πάντοτε αρέσουν. Πάρτε ένα από τα απλά, σκέτα μπλουζάκια σας και βάλτε του έναν φιόγκο, τον οποίο θα φτιάξετε μόνη σας. 

Πώς να σκίσετε ένα τζιν

Τα σκισμένα τζιν είναι πάντα τα πιο σέξι. Περιέργως δε είναι και τα πιο ακριβά. Δείτε πώς να σκίσετε σωστά ένα τζιν.

 

v