Πώς να τα ξαναβρώ με τον σύντροφό μου;

Πώς να τα ξαναβρώ με τον σύντροφό μου;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Πριν λίγες μέρες χώρισα με τον σύντροφό μου, αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε και πιστεύω ότι με θέλει ακόμα. Δεν είμαι σίγουρη, όμως, μου είπε ότι για να είμαστε μαζί πρέπει πρώτα να βρω δουλειά για να βγάζω τα δικά μου χρήματα για να βοηθάω και εγώ με τα έξοδα. Τόσο καιρό αυτός πλήρωνε και έχει δίκιο. Θέλω πολύ να είμαι ξανά μαζί του, ήμασταν μαζί σχεδόν 5 μήνες.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

 Είναι σημαντικό και για τους δυο σας να αναρωτηθείτε για τους λόγους που σας έφτασαν στον χωρισμό. Ο αναστοχασμός αυτός πάντα βοηθά ώστε να γίνει μια καλή επεξεργασία της σχέσης.

 Αφού σκεφτείτε κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο θα ήταν χρήσιμο να τα μοιραστείτε με τον πρώην σύντροφό σας και να τον ρωτήσετε ευθέως ποια είναι η δική του επιθυμία για τη σχέση σας. Εάν συμφωνείτε να είστε ξανά μαζί θα μπορέσετε να δουλέψετε τους όρους τους οποίους θεωρείτε ότι είναι συμφέροντες για εσάς.

Σας ευχαριστώ 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v