Θέλω και 3ο παιδί αλλά ο άντρας μου δεν θέλει…

Θέλω και 3ο παιδί αλλά ο άντρας μου δεν θέλει…
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα! Έχω δύο πανέμορφα κοριτσάκια και έχω επιθυμία για τρίτο παιδί, αλλά ο άντρας μου δεν θέλει. Τι να κάνω;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Να χαίρεστε την όμορφη οικογένεια σας! Είναι υπέροχο που η ζωή σας ωθεί να παράξετε εκ νέου ζωή! Μόνο καλό!

Μιας και το ερώτημα σας δεν εμπεριέχει πολλές πληροφορίες θα προσπαθήσω να προσεγγίσω γενικά το θέμα.

Έχετε μείνει με μια εντύπωση ότι εσείς και ο άντρας σας δε θέλετε το ίδιο. Αυτό είναι πιθανό να είναι μια λανθασμένη εντύπωση. Ταιριάζει να δώσετε χρόνο σε αυτήν την συζήτηση και να ακούσετε προσεκτικά ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που έχετε να συνυπολογίσετε και να μοιραστείτε μεταξύ σας ώστε να καταλήξετε από κοινού στη βέλτιστη απάντηση αυτή τη στιγμή.

Το τι σας ταιριάζει δεν απαντιέται απλά με ένα ναι ή ένα όχι. Επιπλέον ότι συζητάτε παράγεται ως απόφαση από τα σημερινά δεδομένα επομένως αφορά το παρόν και όχι απαραίτητα το μέλλον σας.

Είμαι βέβαιη πως με καλή διάθεση θα διαπιστώσετε ότι συμφωνείτε σε πολλά σημεία και αυτή η επιβεβαίωση της σχέσης σας θα σας κάνει να προχωρήσετε με περισσότερη φόρα παρακάτω!

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v