«Μετά από 6 αποβολές και 9 εξωσωματικές, έγινα μαμά με τη βοήθεια της κολλητής μου»

«Μετά από 6 αποβολές και 9 εξωσωματικές, έγινα μαμά με τη βοήθεια της κολλητής μου»

Μετά τον γάμο μας, είχαμε αποφασίσει να γίνουμε γονείς αμέσως, αλλά αποδείχθηκε ότι έπρεπε να περιμένουμε πάνω από 6 χρόνια μέχρι να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

Μετά από 6 αποβολές και 9 αποτυχημένες εξωσωματικές ήμασταν απελπισμένοι. Τότε, η καλύτερή μου φίλη, η Rachel, προσφέρθηκε να μας βοηθήσει και να γίνει παρένθετη μητέρα του μωρού μας. Ήταν η πιο ευγενική και ανιδιοτελής πράξη που έχουν κάνει ποτέ για μένα. 

Μεταφέραμε 2 έμβρυα στη Rachel τον Ιανουάριο και σύντομα μάθαμε τα καλά νέα: ήταν έγκυος στο κοριτσάκι μας τον Σεπτέμβρη. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γεννιόταν στα γενέθλια του αείμνηστου πατέρα μου, του οποίου πήρε και το όνομά της.

Όταν έφτασε η στιγμή του τοκετού και είδα τη Rachel να γεννάει την κόρη μας, τα συναισθήματά μου ήταν απερίγραπτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη μας και την κράτησα στην αγκαλιά μου. Θυμάμαι ότι έκλαιγα με λυγμούς - ήταν δάκρυα ευτυχίας και ανακούφισης, τα οποία κρατούσα μέσα μου τα προηγούμενα 6 χρόνια που πάλευα με την υπογονιμότητα. 

Μετά τους αμέτρητους αγώνες μας, η γλυκιά μας Scottie έφτασε επιτέλους στον κόσμο και μας έκανε τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο.

Μετάφραση από lovewhatmatters.com

v