Φλατ παπούτσια για όλες τις ώρες

Φλατ παπούτσια για όλες τις ώρες

Ωραίες οι γόβες και τα δωδεκάποντα –δεν λέμε. Αλλά όταν ξυπνάς στις 6.00, είσαι όλη την ημέρα στο πόδι και απαιτείται από την εμφάνισή σου να εκπέμπει κομψότητα και σοβαρότητα τα φλατ παπούτσια γίνονται πολύτιμοι σύμμαχοι που, αν επιλεγούν σωστά, μπορούν να αναδείξουν εξαιρετικά το στιλ μιας γυναίκας.

Ξεχωρίσαμε πέντε κομψά και casual φλατ ζευγάρια για καθημερινή χρήση και για κάθε στιλ.

Μπαλαρίνα με κάμελ print, Nine West

5 φλατ

Αν αγαπάτε τα animal prints, τα οποία είναι φέτος ξανά στη μόδα, δε μπορεί να μην ενθουσιαστείτε με τα σχέδια που βρήκαμε στα Nine West, σε κάμελ, τιγρέ και ζεβρέ αποχρώσεις, καθώς και σε σκέτο μαύρο. Ταιριάζει σχεδόν με κάθε σας εμφάνιση, με παντελόνι αλλά και με μαύρο φόρεμα.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Nine West.

Τιμή: 55 ευρώ.

Μπαλαρίνα με λεοπάρ επένδυση, Valtinelli

5 φλατ

Δίχρωμη μπαλαρίνα από δερματίνη με λεοπάρ ύφασμα στην εσωτερική επένδυση και με ένα διακριτικό χρυσαφί διακοσμητικό. Ιδανική για τα επαγγελματικά meetings, συνδυασμένη με μαύρο κοστούμι και κόκκινη τσάντα-φάκελο.

Αγοράστε την online από το inshoes.gr.

Τιμή: 25 ευρώ.

Casual φλατ παπούτσια, Clarks

5 φλατ

Τα Clarks απευθύνονται σε γυναίκες με ιδιαίτερο στιλ, οι οποίες αγαπούν την άνεση και δίνουν έμφαση στην ποιότητα. Από την χειμερινή συλλογή ξεχωρίσαμε τα φλατ παπούτσια της φωτογραφίας, από 100% δέρμα σε όμορφο κερασί χρώμα. Διατίθενται ακόμα σε καφέ, ώχρα και λευκά.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Clarks.

Τιμή: 79,95 ευρώ.

Vamp μπαλαρίνες με λουράκι, Zara

5 φλατ

Αν αναζητάτε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια που θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί έως αργά το βράδυ, ιδιαίτερα κομψές βρήκαμε τις μπλε της φωτογραφίας, με την βελουτέ υφή, τις λεπτομέρειες από λουστρίνι και το λεπτό λουράκι. Διατίθενται και σε μπορντό.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara.

Τιμή: 19,95 ευρώ.

Δερμάτινα flatforms, Asos

5 φλατ

Για εσάς που το ύψος αποτελεί προϋπόθεση σε κάθε υπόδημα βρήκαμε αυτά τα ιδιαίτερα κομψά flatforms, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε σχεδόν με κάθε σας εμφάνιση. Είναι από 100% δέρμα και πλαστική σόλα, ενώ διατίθενται ακόμα σε κάμελ, σε μαύρο-σουέντ και σε μαύρο-λουστρίνι.

Θα τα βρείτε στο online κατάστημα Asos.com.

Τιμή: 83,34 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: 5 πρωινά φορέματα για το φθινόπωρο

v