5 πρωινά φορέματα για το φθινόπωρο

5 πρωινά φορέματα για το φθινόπωρο

Μην αφήνετε την ρουτίνα της καθημερινότητας να επηρεάζει την θηλυκότητά σας. Αφήστε τα χρώματα και τα σχήματα στα ρούχα να σας φτιάξουν τη διάθεση και επιλέξτε ένα χαριτωμένο φόρεμα, άνετο, βολικό αλλά και στιλάτο, που θα «φωτίσει» ακόμα και το πιο μουντό πρωινό.

Συνδυάστε το με φλατ μπότες ή λιτές μπαλαρίνες, περιποιηθείτε λίγο τα μαλλιά σας και… χαμογελάστε! Δεν χρειάζονται πολλά για να νιώσετε όμορφη, ακόμα κι αν ο καιρός έχει «τις μαύρες» του.

Φόρεμα-πουκάμισο, από τα Mango
5 φορέματα

Φόρεμα από 100% πολυεστέρα, σε ίσια γραμμή, με λεπτό ζωνάκι που κολακεύει τη μέση και τρουακάρ μανίκια, σε χρώμα navy blue. Συνδυάστε το με nude γόβες ή με ταμπά μπότες, για πιο casual look.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Φόρεμα τουνίκ με λαχούρια, Zara
5 φορέματα

Κοντό φόρεμα από 100% πολυεστέρα, με λαχούρια σε αποχρώσεις του μωβ και του κυπαρισσί. Συνδυάστε το με ταμπά ή μαύρες μπότες ή με μωβ μπαλαρίνες.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Tιμή: 35,95 ευρώ.

Μidi bodycon φόρεμα, Topshop
5 φορέματα

Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για την γραμμή σας; Το φόρεμα αυτό θα αναδείξει τις καμπύλες σας με την απλότητά του και θα διευκολύνει τις κινήσεις σας με το midi μήκος του. Διατίθεται σε γκρι, navy blue και μαύρο. Συνδυάστε το με ψηλοτάκουνες γόβες ή με χαμηλά μποτίνια.

Θα το αγοράσετε από το online κατάστημα Topshop.

Τιμή: 29,40 ευρώ για το μπλε και το μαύρο, 49 ευρώ για το γκρι.

Εμπριμέ φόρεμα, Monsoon
5 φορέματα

Φόρεμα μέχρι το γόνατο, με όμορφο print σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε, με λεπτό ζωνάκι στη μέση και ημιδιάφανα μανίκια. Συνδυάστε το με κόκκινες μπαλαρίνες ή με ταμπά μπότες.

Θα το βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

Τιμή: 84,70 ευρώ.

Μίνι, μάλλινο φόρεμα Pull & Bear
5 φορέματα

Ιδανικό για τις πιο κρύες μέρες, το ζεστό αυτό μίνι φόρεμα έχει τρουακάρ μανίκια, ενώ συνδυάζεται ιδανικά με κολάν και μπότες. Φορέστε το με εμπριμέ φουλάρι στον λαιμό. Διατίθεται ακόμα σε πορτοκαλί και μαύρο.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Τιμή: 25,99 ευρώ.

Δείτε επίσης  "Φθινοπωρινή μόδα: 5 αξεσουάρ της βροχής" και "Χειμωνιάτικες μπότες για όλες τις ώρες"

v