Λαμπερά αξεσουάρ για τις γιορτές

Λαμπερά αξεσουάρ για τις γιορτές

Όταν αναζητάτε το κατάλληλο αξεσουάρ για να αναδείξετε μία βραδινή-επετειακή εμφάνιση ο κανόνας είναι ένας: less is more. Ακόμα κι αν σκοπεύετε να φορέσετε απλά ένα παντελόνι και ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο αποφύγετε τις υπερβολές και επενδύστε σε ένα ή δύο αξεσουάρ που θα κλέψουν την παράσταση, θα αναδείξουν την κομψότητά σας και θα σας δώσουν στιλ.

Εν όψει των επικείμενων γιορτινών εξόδων ξεχωρίσαμε για εσάς πέντε από τα πιο όμορφα και μοδάτα αξεσουάρ που δεν θα σας κοστίσουν πολλά.

Μακριά σκουλαρίκια, Swarovski

Λαμπερά αξεσουάρ

Με αυτά τα σκουλαρίκια δεν χρειάζεστε κανένα άλλο κόσμημα για να αναδείξετε την βραδινή σας εμφάνιση. Είναι επιροδιομένα, το σχέδιό τους δημιουργεί το εφέ πολυέλαιου, ενώ στολίζονται από μικρές και μεγάλες λαμπερές πέτρες Swarovksi.

Φορέστε τα με λευκό σύνολο και μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ψηλό κότσο για να μην κρύβονται.

Θα τα βρείτε στην αλυσίδα καταστημάτων Swarovski.

Τιμή: 134 ευρώ.

Τσάντα-clutch, Monsoon

Λαμπερά αξεσουάρ

Η πιο κομψή συντροφιά για τις βραδινές σας εξόδους κατά την διάρκεια των γιορτών. Ο συνδυασμός της τουίντ πλέξης με τις πολύχρωμες πέτρες την κάνει ιδανική για να την συνδυάσετε τόσο με το μικρό μαύρο φόρεμα, όσο και με πιο casual chic εμφάνιση, με τζιν, σακάκι και μπρονζέ γόβες.

Θα την βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

Τιμή: 43 ευρώ.

Μπροκάρ γιακάς, Topshop

Λαμπερά αξεσουάρ

Πρωτότυπο και ξεχωριστό, το αξεσουάρ αυτό απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Έχει μαύρη βάση ενώ είναι όλο κεντημένο με πέρλες και μεταλλικές κλωστές. Πώς θα φορέσετε, όμως, τον γιακά; Μπορείτε τον φορέσετε πάνω από ένα μαύρο φόρεμα με αυστηρή λαιμόκοψη στην βάση του λαιμού, ως κολιέ με μία μπλούζα με χαμηλούς ώμους ή ακόμα και με ένα απλό πλισέ στράπλες φόρεμα.

Θα τον αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 23 ευρώ.

Στέκα με λαμπερό λουλούδι, Alexi Andriotti

Λαμπερά αξεσουάρ

Αναζητάτε ένα λιτό, κομψό αξεσουάρ για να αναδείξετε το κλασικό, εορταστικό στιλ σας; Αυτή η πανέμορφη, σατινέ φαρδιά στέκα με το μεγάλο λαμπερό λουλούδι είναι ό,τι πρέπει είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά, είτε τα μαλλιά σας είναι ίσια είτε άφρο. Αρκεί να μην την συνδυάσετε με άλλα αξεσουάρ από τον λαιμό και πάνω. Ιδανικά, φορέστε την με μαύρο ζιβάγκο.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Alexi Andriotti.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Κοντό κολιέ με χρυσές και μαύρες λεπτομέρειες, My Fashion Fruit

Λαμπερά αξεσουάρ

Τα εντυπωσιακά, ευμεγέθη κολιέ είναι must φέτος τον χειμώνα και το συγκεκριμένο κλέβει την παράσταση. Είναι κοντό, από χρυσή αλυσίδα στην οποία περνάει μαύρο καουτσκούκ και έχει κρεμαστά spikes σε μαύρη, γκρι και χρυσή απόχρωση. Στο πίσω μέρος υπάρχει αλυσιδάκι με κούμπωμα ώστε να αυξομειώνεται το μήκος του.

Θα το αγοράσετε online από το My Fashion Fruit.com.

Τιμή: 22 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v