4 ολοκληρωμένες προτάσεις για το ντύσιμο των γιορτών

4 ολοκληρωμένες προτάσεις για το ντύσιμο των γιορτών

«Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν; Με τι παπούτσια ταιριάζει αυτό το φόρεμα; Πώς θα ντυθώ κομψά αλλά όχι βαρετά;». Αν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει πώς θα ντυθείτε στις γιορτινές εξόδους, δείτε παρακάτω τέσσερις ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε περίσταση.

Πρόσκληση σε party

Ντύσιμο γιορτών 

Θέλετε να είστε σέξι αλλά και κομψή και το ντύσιμό σας να αποπνέει χαρούμενη διάθεση και όρεξη για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Προτείνουμε ένα σέξι, σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα, το οποίο θα συνδυάσετε με ένα κομψό και ιδιαίτερο τζάκετ και πανύψηλες εντυπωσιακές γόβες, αλλά με χοντρό τακούνι για να είναι πιο άνετες.

Στη φωτογραφία: Στράπλες μαύρο φόρεμα με διακριτική δαντέλα από τα Pull&Bear (τιμή: 25,99 ευρώ – καταστήματα), κοντό τζάκετ κεντημένο με λαμπερές, χρυσαφένιες χάντρες από τα Monsoon (τιμή: 85 ευρώ – καταστήματα), γόβες-μποτάκια σε μπρονζέ απόχρωση από συνθετικό δέρμα και φερμουάρ στο πίσω μέρος, με ύψος τακουνιού 13,5 εκ. από το MyShoe.gr (τιμή: 69 ευρώ – αγοράστε τα online από εδώ).

Πρόσκληση σε επίσημο δείπνο

Ντύσιμο γιορτών

Ποιος είπε ότι η κομψότητα δεν συνδυάζεται με το σεξ απίλ; Για την εμφάνισή σας σε επίσημο δείπνο επιλέξτε ένα μαύρο, στενό, μίντι φόρεμα, κάποιο όμορφο κόσμημα (ένα αλλά καλό) και εντυπωσιακές γόβες –χωρίς να σας απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα άνεσης, γιατί την περισσότερη ώρα θα είστε καθιστή.

Στη φωτογραφία: Μαύρο midi bodycon φόρεμα, με σέξι κόψιμο στην πλάτη από το Asos.com (τιμή: 41,67 ευρώ – αγοράστε την online από εδώ). Σκουλαρίκια Bond Casino με κρύσταλλα Swarovski (τιμή: 114 ευρώ – καταστήματα). Γόβες από λουστρίνι και συνθετική φόδρα, με τακούνι 11 εκ. από την Gianna Kazakou (τιμή: 119 ευρώ – αγοράστε τα online από εδώ).

Πρόσκληση σε πίστα

Ντύσιμο γιορτών 

Λάμψη, παγιέτα και άνεση για χορό. Η έξοδος σε πίστα απαιτεί τα πιο εκκεντρικά σας αξεσουάρ και κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει αν επιλέξτε το χρυσό για το total look σας. Ένα χρυσαφί ιριδίζον φόρεμα, χρυσές γόβες χωρίς πολύ ψηλό τακούνι (για να μπορείτε να χορεύετε με τις ώρες) και ένα μικρό χρυσαφί τσαντάκι για τα απολύτως απαραίτητα και… είστε έτοιμη για πίστα!

Στη φωτογραφία: Κοντό σατινέ φόρεμα από τα Mango (τιμή: 49,99 ευρώ – καταστήματα). Χρυσές γόβες με λουράκι και μέτριο τακούνι από τα Mango (τιμή: 59,99 ευρώ – καταστήματα). Κομψό χρυσαφί κλατς τσαντάκι από πλισέ ύφασμα από τα Accessorize (τιμή: 49,90 ευρώ – καταστήματα).

Πρόσκληση σε σπίτι

Ντύσιμο γιορτών

Άνεση και κομψότητα είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα ρούχα που θα επιλέξετε για την γιορτινή πρόσκληση στο σπίτι των φίλων σας. Έτσι, ένα βραδινό παντελόνι, μία λιτή αλλά στιλάτη μπλούζα και ένα ζευγάρι απλές γόβες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Στη φωτογραφία: Ζακάρ κάπρι παντελόνι από τα Zara (τιμή: 49,95 ευρώ – καταστήματα). Πορτοκαλί τοπ κεντημένο με χάντρες από 100% πολυεστέρα, από το Topshop (τιμή: 47 ευρώ – αγοράστε το online από εδώ). Μαύρες δερμάτινες γυαλιστερές γόβες με τακούνι ύψους 10 εκ. από τα Zara (τιμή: 49,95 ευρώ – καταστήματα).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v