5 τσάντες για όλες τις ώρες

5 τσάντες για όλες τις ώρες

Πώς γίνεται να έχουμε στην ντουλάπα μας αμέτρητες τσάντες, διαφορετικές για κάθε περίσταση, και παρ'όλα αυτά να «κολλάμε» με μία συγκεκριμένη κάθε σεζόν και να την κουβαλάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου κι αν πάμε, με ό,τι κι αν φορέσουμε;

Η απάντηση είναι απλή: Την ερωτευόμαστε! Γιατί; Γιατί έχει όλα αυτά που θέλουμε: Είναι αρκετά μεγάλη για να χωρά τα πάντα (τα οποία θέλουμε να έχουμε συνέχεια μαζί, γιατί... ποτέ δεν ξέρεις). Γιατί ταιριάζει με σχεδόν κάθε μας εμφάνιση (λόγω σχεδίου ή χρώματος) και γιατί –κακά τα ψέματα- δεν την πληρώσαμε μία περιουσία ώστε να φοβόμαστε μην χαλάσει ή μη μας την κλέψουν.

Άλλωστε, είναι η τσάντα που αγοράσαμε όχι για να ταιριάξουμε με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι γόβες, αλλά επειδή μόλις την είδαμε απλά θέλαμε να την αποκτήσουμε. Σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Αν όχι... συνεχίστε παρακάτω:

Τσάντα ώμου, από τα Nak

Δερμάτινη μεγάλη τσάντα, σε ταμπά χρώμα. Ταιριάζει με τις ταμπά μπότες σας, με πλατφόρμες και πέδιλα για το καλοκαίρι, με denim εμφάνιση αλλά και με φλοράλ φόρεμα, στο γραφείο αλλά και στο «χαλαρό» ποτό. Ψάχνετε κι άλλους λόγους για να την αποκτήσετε;

Τιμή: 110 ευρώ.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Nak, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.

Τσάντα ώμου, Accessorize

Μοναδική ολοκέντητη τσάντα ώμου από 100% ύφασμα, με φλοράλ και καρό σχέδιο, δύο μπροστινές τσέπες και κουμπώματα με λουριά. Ιδανική για τη μαμά που είναι όλη μέρα στον δρόμο και χρειάζεται να έχει ελεύθερα τα χέρια της.

Τιμή: 49,90 ευρώ.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Accessorize.

Τσάντα τύπου Buffalo, Kem

Τσάντα μεγάλου μεγέθους από συνθετικό υλικό (μήκος 38 εκ, ύψος 25 εκ.). Κλείνει με φερμουάρ και έχει μία εσωτερική θέση. Κομψή και στιλάτη, με συνδυασμό τριών χρωμάτων για να ταιριάζει με πολλές εμφανίσεις σας.

Τιμή: 53 ευρώ (με την έκπτωση).

Θα την βρείτε στα καταστήματα Kem, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από εδώ.

Τσάντα τύπου Tote, από τα Asos

Τσάντα της βρετανικής φίρμας New Look, από συνθετικό δέρμα σε ροζ χρώμα, πολύ ευρύχωρη με κουμπί από μαγνήτη και λουριά σε διαφορετικό χρώμα. Ιδανική για την γυναίκα που αναζητά την απλότητα στο στιλ της, χωρίς να θυσιάζει όμως την θηλυκότητά της.

Τιμή: 20,21 ευρώ.

Θα την αγοράσετε online από εδώ.

Τσάντα τύπου «ταχυδρόμος», από τα Zara

Ιδανική για το γραφείο, αλλά και για τις βόλτες αμέσως μετά, είναι φτιαγμένη από συνθετικό δέρμα και κρεμιέται «χιαστί» στον ώμο. Κλείνει με φερμουάρ. Διατίθεται στο nude χρώμα της φωτογραφίας, αλλά θα την βρείτε και σε μαύρο. Οι διαστάσεις της είναι 27 x 32 x 13 εκ.

Τιμή: 35,95 ευρώ.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v