Μπαλαρίνες: 5 ζευγάρια που θα λατρέψετε

Μπαλαρίνες: 5 ζευγάρια που θα λατρέψετε

Όπως μαρτυρά και το όνομά τους, οι μπαλαρίνες υπήρξαν η φυσική συνέχεια των πουέντ και πρωτοσχεδιάστηκαν το 1950 από γαλλική επιχείρηση που ειδικευόταν στα παπούτσια χορού, για τις μπαλαρίνες που είχαν ανάγκη από ένα αναπαυτικό και κομψό παπούτσι, όταν τελείωναν τα μαθήματα και έβγαζαν τις πουέντ.

Στη γυναικεία μόδα οι μπαλαρίνες καθιερώθηκαν περίπου δέκα χρόνια αργότερα, από την Brigitte Bardot και την Catherine Deneuve και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν πάψει να αποτελούν την πρώτη επιλογή παπουτσιών όταν φεύγουν τα κρύα του χειμώνα.

Δείτε πέντε σχέδια που μας γοήτευσαν τη φετινή άνοιξη:

«Henderson Band», από τα Clarks

Από τα πιο δημοφιλή στιλ στις μπαλαρίνες φέτος θα είναι το διάτρητο, laser-cut, δέρμα και μάλιστα σε διάφορα χρώματα, με το πράσινο και το ροζ να κυριαρχούν. Βρήκαμε τις μπαλαρίνες της φωτογραφίας στα Clarks. Είναι από 100% δέρμα, ενώ διατίθενται ακόμα σε καφέ και ιβουάρ.

Τιμή: 89,95 ευρώ.

Αναζητήστε τις στα καταστήματα Clarks.

Δερμάτινες μπαλαρίνες, από τα Massimo Dutti

Οι πιο χαριτωμένες και κοριτσίστικες ροζ μπαλαρίνες, από δέρμα νάπα, με διακριτικό φιογκάκι και λευκό φοδράρισμα. Συνδυάστε τις με τα φλοράλ ανοιξιάτικα παντελόνια σας, για χαρούμενα πρωινά στο γραφείο.

Τιμή: 55,95 ευρώ.

Αναζητήστε τις στα καταστήματα Massimo Dutti.

Πουά μπαλαρίνα, από τα Zara

Για εσάς που αγαπάτε το pin-up στιλ, οι μπαλαρίνες αυτές θα γίνουν το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο αξεσουάρ. Συνδυάστε τις με ένα μαύρο cropped παντελόνι (μέχρι τον αστράγαλο) και ένα κόκκινο μαντήλι στο λαιμό και είστε έτοιμες για swing μέχρι τελικής πτώσης. Είναι Από 100% δέρμα αγελάδας εξωτερικά και έχουν εντελώς φλατ σόλα.

Τιμή: 29,95 ευρώ.

Αναζητήστε τις στα καταστήματα Zara.

Μπαλαρίνες Steve Madden, από τα Nak

Το animal print καλά κρατεί και την άνοιξη, οπότε μη βιαστείτε να πετάξετε τα πουκάμισα ή τα μαντήλια σας. Αντίθετα, συνδυάστε τα με animal prints μπαλαρίνες, όπως αυτές της φωτογραφίας, για πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις. Δοκιμάστε τις ακόμα με ένα μαύρο κοντό φόρεμα και φούξια αξεσουάρ.

Τιμή: 59,50 ευρώ (με την έκπτωση).

Αγοράστε τις online από εδώ.

Μαύρες μπαλαρίνες Truffle, από το MyShoe

Κομψές και ευκολοφόρετες, για πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις, σε από συνθετικό suede και με μικρά μεταλλικά τρουκς για ροκ look. Διατίθενται σε κόκκινο και σε μπεζ, για μοναδικό city look.

Τιμή: 29 ευρώ.

Αγοράστε τις online από εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v