Athens Holiday Park: Ψυχαγωγικό πάρκο για διακοπές στην Αθήνα!

Athens Holiday Park: Ψυχαγωγικό πάρκο για διακοπές στην Αθήνα!

Tο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Μ.E.C. Παιανίας και ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 14 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013.

Είτε φύγετε για διακοπές είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διακοπές και στην Αθήνα, σε ένα στεγασμένο πάρκο ψυχαγωγίας, συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ., με 45 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες!

Τι είναι το Athens Holiday Park

Το κλείσιμο των σχολείων δίνει το σύνθημα ότι έφτασε η ώρα για διασκέδαση και παιχνίδι! Έτσι η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό, στην Ελλάδα, κλειστό (indoor) και πλήρως κλιματιζόμενο ψυχαγωγικό Πάρκο διακοπών «Athens Holiday Park». Το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

Χαρά, διασκέδαση, άσκηση, συναγωνισμός, ατελείωτο παιχνίδι, συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλάνηση στο διάστημα με το «Πλανητάριο», οδήγηση πίστας αλλά και... νερού, αλλά και γευστικές δοκιμές σε γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του Athens Holiday Park είναι κάποιες μόνο από τις δυνατότητες που θα έχουν τα παιδιά εκεί.

Όσο για τα events που θα λάβουν χώρα εκεί, οι Xana Zoo και οι Burger Project είναι κάποοια μόνο από τα γνωστά ονόματα. Δείτε τα υπόλοιπα αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα.

Στο Athens Holiday Park, λοιπόν, τουλάχιστον 45 παιχνίδια, τα οποία έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, περιμένουν τα παιδιά, για να κάνουν τις «διακοπές» τους εκεί αξέχαστη εμπειρία: Σαν άλλοι Indiana Jones τα οι μικροί επισκέπτες θα κάνουν Safari με τα ζώα της ζούγκλας, θα ψαρέψουν βατράχους, θα σκαρφαλώσουν στο Rocky Mountain, θα χορέψουν στις ιπτάμενες καρέκλες, στα άλογα, στον Ελέφαντα και στην καμηλοπάρδαλη του Carousel!

Θα νιώσουν πραγματικοί πειρατές και θα αναζητήσουν το χαμένο θησαυρό σε φανταστικές, δροσερές υδάτινες διαδρομές, θα κινηθούν με γρήγορες ταχύτητες, θα ισορροπήσουν και θα κυλιστούν στο νερό μέσα σε τεράστιες, στρογγυλές μπάλες. Θα ζήσουν την εμπειρία της μεγαλύτερης τσουλήθρας που έχουν δει ποτέ μέσα σε πειρατικό καράβι και θα προσγειωθούν σε μια απέραντη παραλία, 1000 τ.μ., γεμάτη απίστευτα κουβαδάκια, φτυαράκια, καροτσάκια για να δημιουργήσουν μοναδικά κάστρα στην άμμο!

Και το παιχνίδι δεν σταματά εδώ: Στην άγρια Δύση (Wild Wild West) τα παιδιά θα δαμάσουν ταύρους, θα παίξουν μονότερμα ως Sport Billy (ποδόσφαιρο), θα πετύχουν απανωτά τρίποντα. Ακόμα θα μεταμορφωθούν σε sumo μαχητές και θα μπουν στην αρένα με τους μονομάχους! Θα τρέξουν στις πρωτοποριακές πίστες καρτ μήκους πολλών μέτρων και θα κάνουν τρελές κόντρες με τους φίλους τους οδηγώντας Moto GP μηχανές.

Μόνο στο Athens Holiday Park θα βρείτε τη μεγαλύτερη γειτονιά με 18 τραμπολίνο για ατέλειωτες τούμπες αλλά και φουσκωτό παιδότοπο που θα βάλει τους μικρούς φίλους σε ένα γιγάντιο κόσμο με τσουλήθρες και λαβύρινθους.

Ιπτάμενες Καρέκλες, mini συγκρουόμενα και πολλά ακόμα παιχνίδια θα είναι, επίσης, εκεί για ατέλειωτες ώρες χαράς. Τέλος, οι πιο τολμηροί θα παίξουν Vortex και θα φέρουν τα πάνω κάτω! Το πρώτο παιχνίδι illusion έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για να δουν τα παιδιά πώς ο κόσμος γυρίζει ανάποδα!

Και εάν πεινάσετε σας περιμένουν καταπληκτικά snack bar, εστιατόρια, καταστήματα με γλυκές απολαύσεις, pizza, παγωτά, frozen yogurt, βάφλες, γρανιτομάγαζο, Grill House, Pop Corn και άλλες λιχουδιές για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παραμονή σας στο χώρο.

Info:

Πρόσβαση: Το Athens Holiday Park βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη:
-μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
-μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
-με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)

Εισιτήρια:Γενική είσοδος στον χώρο 8 ευρώ, 2η επίσκεψη 4 ευρώ, 3η επίσκεψη δωρεάν.

Ωράριο: Καθημερινά από τις 11.00 έως τις 23.00.

Μάθετε περισσότερα στο www.AthensHolidayPark.gr.

Δείτε τη σελίδα στο Facebook

Δείτε τo event στο Facebook

v