5 κλασικές φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε το καλοκαίρι

5 κλασικές φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε το καλοκαίρι

Βαρεθήκατε τις «στημένες» φωτογραφίες και τις αδιάφορες πόζες; Βγάλτε τις πιο αστείες, διασκεδαστικές και πρωτότυπες φωτογραφίες με την οικογένεια ή τους φίλους σας, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Υποβρύχιο πορτρέτο

Αποκαλύψτε τις γοργόνες που κρύβονται μέσα σας με μία φωτογραφία που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει με τα υπέροχα χρώματα του βυθού της θάλασσας. Φροντίστε μόνο το μαγιό σας να βρίσκεται στην θέση του μετά τη βουτιά. Αν η φωτογραφική σας μηχανή δεν είναι αδιάβροχη, αγοράστε μία αδιάβροχη φωτογραφική μιας χρήσης (κοστίζει περί τα 10-15 ευρώ)!

Πείτε το με σπίθες

Δημιουργήστε μία μικρή λέξη από σπίθες! Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το τρίποδο της φωτογραφικής σας μηχανής, αλλά και να βάλετε το κλείστρο της σε ταχύτητα 4 δευτερολέπτων ή βραδύτερη. Ζητήστε από την παρέα να ανάψει τα σπινθιρίζοντα στικς (αυτά που βάζουμε στις τούρτες) ταυτόχρονα και θυμίστε τους να σχηματίσει ο κάθε ένας το γράμμα του με αντίθετη φορά για να φαίνεται σωστά στην φωτογραφία που θα τραβηχτεί ανάποδα.

Μία... χαλαρή βουτιά

Μπορεί τα memes να μην είναι κάτι καινούργιο στα social media, παραμένουν όμως αστεία και διασκεδαστικά, ιδιαίτερα ανάμεσα στις παρέες που συμμετέχουν σε αυτά. Τοποθετήστε την κάμερα σε ένα τρίποδο ή δώστε την στον «φωτογράφο» της παρέας και πάρτε μία αστεία πόζα όπως η παραπάνω –μπορείτε ακόμα να κρατάτε καφέδες, εφημερίδες ή βελόνες πλεξίματος!

Η σκιά που κρύβετε μέσα σας

Η φωτογραφία αυτή απαιτεί λιγότερο χρόνο από το να χτίσετε ένα κάστρο στην άμμο και είναι λιγότερο κουραστική από τον θάψετε κάποιον εκεί μέχρι τον λαιμό. Επιπλέον, αν το θαλασσινό νερό, το αντηλιακό και ο αέρας δεν σας κάνουν να φαίνεται τόσο γοητευτικοί, η σκιά σας μπορεί πάντα να δείχνει υπέροχη! Χρησιμοποιήστε μόνο ένα κλαδί για να σχεδιάσετε χαρούμενες, λυπημένες και άλλες αστείες φατσούλες στο σημείο που βρίσκεται η σκιά του κεφαλιού σας.

Αντανάκλαση της θέας

Οι φίλοι σας θα ξετρελαθούν με την καλλιτεχνική αυτή φωτογραφία, ή με οποιαδήποτε μπορεί να απεικονίζει την θάλασσα, τα βουνά ή ένα όμορφο καλοκαιρινό τοπίο μέσα από τα γυαλιά ηλίου σας. Αρκεί, βέβαια, τα γυαλιά σας να έχουν φακό-καθρέφτη.

Πηγή: iVillage

v