Αθλητικά παπούτσια: Στο γυμναστήριο με στιλ!

Αθλητικά παπούτσια: Στο γυμναστήριο με στιλ!

Μερικές φορές, το μόνο που σας λείπει για να αποφασίσετε να αξιοποιήσετε τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο είναι ένα κίνητρο. Κι αν η καθεαυτή άσκηση για καλύτερη φυσική κατάσταση δεν σας αρκεί, ίσως παρακινηθείτε από... τη μόδα!

Δείτε επτά από τα πιο στιλάτα, επώνυμα αθλητικά παπούτσια που κυκλοφορούν τη φετινή σεζόν στην αγορά, ιδανικά για τρέξιμο αλλά και casual βόλτες στην πόλη, και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Asics Gel-Kayano 19W

Εξοπλισμένο με νέα αντικραδασμική τεχνολογία και κατασκευασμένο με ελαφριά υλικά, το αθλητικό αυτό υπόσχεται μέγιστη άνεση ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές.

Τιμή: 179,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Intersport.

Nike Free Flyknit+

Τέλεια εφαρμογή στο πόδι, με σχέδιο που μπαίνει σαν καλτσάκι και ειδικό σχεδιασμό για απόλυτη άνεση στο τρέξιμο. Διατίθεται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Τιμή: 160 ευρώ.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Adidas Women's Supernova Glide 5

Φτιαγμένα ειδικά για τρέξιμο, τα παπούτσια προσφέρουν σταθερότητα και άνεση, ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να «αναπνέει».

Τιμή: 115 ευρώ.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Le Coq Sportif Eclat Running

Τα αθλητικά αυτά διαθέτουν σύνθεση από σουέντ, ανατομική σόλα και πολύ στιλάτο σχέδιο. Άλλωστε, είναι ό,τι πιο βολικό για τις casual εμφανίσεις σας.

Τιμή: 84,58 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.

New Balance WL574YCG

Ελαφριά, με δερμάτινες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και ανθεκτική σόλα, τα παπούτσια αυτά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξαρτήτως άσκησης.

Τιμή: 76 ευρώ.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Diadora Dinamik III

Λιτό και απέριττο, με υφασμάτινη εσωτερική επένδυση για να απορροφά τον ιδρώτα και να αναπνέει καλύτερο το πόδι, ιδανικό για περπάτημα ή τρέξιμο.

Τιμή: 45 ευρώ.
Αγοράστε το online από το My Shoe.gr.

Fashion Jogging shoes, Pull & Bear

Αν θέλετε να συνδυάσετε τον αθλητισμό με το... glamour, βρήκατε το ιδανικό παπούτσι. Δεν διεκδικεί δάφνες για τα ανατομικά του στοιχεία και τις τεχνολογικές του λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει για το design του.

Τιμή: 35,99 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

v