Τα υπέροχα φορέματα των Όσκαρ 2014

Τα υπέροχα φορέματα των Όσκαρ 2014

Για ακόμα μία χρονιά τα βραβεία Όσκαρ πραγματοποιήθηκαν αφήνοντας, με τη λήξη τους, τις καλύτερες εντυπώσεις για τις εμφανίσεις υποψηφίων και μη. Οι υπέροχες τουαλέτες που επέλεξαν οι stars φέτος κινήθηκαν ως επί το πλείστον είτε σε σκουρόχρωμες είτε σε μεταλιζέ αποχρώσεις, ενώ υπήρξαν και δύο ή τρεις που πραγματικά... έκοψαν την ανάσα! Δείτε τις και πείτε μας τη γνώμη σας στο τέλος του άρθρου.

Τα νικητήρια

Μόνο εγκωμιαστικά σχόλια έλαβε η προτεινόμενη για Όσκαρ Amy Adams, για την Gucci Première τουαλέτα της, η οποία κολάκευε τρομερά τη σιλουέτα της. Υπέροχα και τα Tiffany & Co. κοσμήματα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, για το Blue Jasmine, Cate Blanchett θάμπωσε με την ολάνθιστη Armani Prive τουαλέτα της και τα εκθαμβωτικά Chopard σκουλαρίκια.

Τόσο η καταπληκτική τουαλέτα της, η οποία ράφτηκε αποκλειστικά για την ίδια από τον οίκο Prada, όσο και η συνολική της παρουσία και ο ευχαριστήριος λόγος της για το βραβείο Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, για την ταινία 12 Years a Slave, έχρισαν την Lupita Nyong'o βασίλισσα της βραδιάς!

Τα εκκεντρικά

Υπέροχη και λαμπερή όπως πάντα η Angelina Jolie, με την χρυσοκέντητη τουαλέτα της Elie Saab.

Από τα πιο πολυσυζητημένα φορέματα στο κόκκινο χαλί ήταν η μαύρη Gucci τουαλέτα της Anne Hathaway, με το μεταλλικό «gladiator» σχέδιο στο στήθος.

Ένα φόρεμα που οπωσδήποτε κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η φανταστική τουαλέτα από τον οίκο Monique Lhuillier που φόρεσε το μοντέλο Chrissy Teigen, σύζυγος του τραγουδιστή και ηθοποιού John Legend.

Τα εντυπωσιακά μαύρα

Από τις σπάνιες σέξι εμφανίσεις της Anna Kendrick, με τουαλέτα κεντημένη με κρύσταλλα του οίκου J. Mendel.

Η Charlize Theron, μία από τις παρουσιάστριες της βραδιάς, συνδύασε την όμορφη Dior Haute Couture τουαλέτα της με κοσμήματα Harry Winston, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η Julia Roberts επέλεξε μία τουαλέτα Givenchy Haute Couture με peplum, την οποία συνδύασε με διαμάντια του οίκου Bulgari.

Τα απαστράπτοντα

Η Jennifer Garner εντυπωσίασε με τη μεταλλική Oscar de la Renta τουαλέτα της, με τα κρόσσια σε layers που παραπέμπουν στην δεκαετία του '50. Τα διαμαντένια κοσμήματά της είναι του οίκου Forevermark.

Λιτή και εντυπωσιακή η Jessica Biel, με φόρεμα στο χρώμα του πάγου Chanel Couture και κοσμήματα Tiffany & Co.

Η Kate Hudson έφερε τον αέρα του παλιού Hollywood στο κόκκινο χαλί, με τη λαμπερή Atelier Versace τουαλέτα της και τα κοσμήματα του οίκου Neil Lane.

Τα υπέροχα κλασικά

Η Εmma Watson έχει εξελιχθεί σε πραγματικό fashion icon με τις υπέρκομψες στιλιστικές επιλογές της. Στο κόκκινο χαλί εμφανίστηκε με ένα πολύ όμορφο φόρεμα της Vera Wang, κοσμήματα Chanel Fine Jewelry και clutch του οίκου Anya Hindmarch.

Η Jennifer Lawrence, συνδύασε μία λιτή κατακόκκινη τουαλέτα με peplum Dior, με διαμάντια 100 καρατίων Neil Lane και clutch Ferragamo.

Για ακόμα μία φορά μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, η υποψήφια για Όσκαρ Sandra Bullock εμφανίστηκε με τουαλέτα Alexander McQueen και διαμαντένια κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Τα ρομαντικά παστέλ

Το μοντέλο και σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου Matthew McConaughey, Camila Alves, φόρεσε μία κομψή ροζ κρεπ τουαλέτα, της Gabriela Cadena.

Η Kristen Bell, η οποία χάρισε τη φωνή της στο animation Frozen, το οποίο κέρδισε και το σχετικό Όσκαρ, φόρεσε μία ρομαντική τουαλέτα Roberto Cavalli και κράτησε clutch Ferragamo.

Υπέρκομψη η Naomi Watts με την λευκή, γεμάτη χάντρες Calvin Klein Collection τουαλέτα της, και τα Bulgari κοσμήματα.

v