Είμαι έγκυος και ο άντρας μου φεύγει για ταξίδι αναψυχής με την πεθερά μου. Είναι λογικό;

Είμαι έγκυος και ο άντρας μου φεύγει για ταξίδι αναψυχής με την πεθερά μου. Είναι λογικό;

Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι έγκυος στον 6ο μήνα και έχω κι ένα κοριτσάκι 2 χρονών και 3 μηνών. Ο άντρας μου θα φύγει ταξίδι αναψυχής με τη μητέρα του στο εξωτερικό και εγώ νιώθω προδομένη. Είχε κανονιστεί πριν μείνω έγκυος, όμως παρ’όλα αυτά νιώθω πολύ θυμωμένη. Είμαι υπερβολική; Ταράζω και το μωρό μου με τα νεύρα μου και την κόρη μου. Έχω πει στον άντρα μου τη θέση μου και μου λέει ότι είμαι ζηλιάρα και αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας αν μπορείτε. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων!  
Απάντηση:

Δυστυχώς φαίνεται ο σύζυγός σας να μην έχει απογαλακτιστεί κι έτσι να μην μπορεί να είναι επαρκής στον ρόλο του ως άντρας και πατέρας. Οι προτεραιότητες του φαίνεται να είναι μπερδεμένες. Αυτό όμως είναι μια διαπίστωση που θα την είχατε κάνει νωρίτερα από αυτό το συμβάν. Η αντίδρασή σας είναι φυσιολογική.  Το ζητούμενο είναι να δείτε γενικώς την δυναμική που έχει αναπτυχθεί στο γάμο σας και τι ρόλο παίζει η σχέση μητέρας (πεθεράς)-γιου. Πιθανότατα να χρειαστεί να δείτε ειδικό ως ζευγάρι ή να δείτε εσείς με ποια κριτήρια επιλέξατε τον συγκεκριμένο άντρα. Γόνιμο ίσως να ήταν να αναρωτηθείτε και για την δική σας σχέση με την μητέρα σας.

* Η Μαρία Σαράντη είναι Κλινική Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια.

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v