5 summer camps για παιδιά στην Αθήνα

5 summer camps για παιδιά στην Αθήνα

Τώρα που τα σχολεία έχουν... σχολάσει για τα καλά, οι γονείς περνούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της χρονιάς, καθώς είναι υποχρεωμένοι να βρουν κάποιο τρόπο να συνδυάσουν δουλειά και παιδί. Ευτυχώς που, πλέον, λειτουργούν αρκετά summer camps, πενθήμερα εργαστήρια δημιουργικής, ψυχαγωγικής και εκπαιδευτικής απασχόλησης που λειτουργούν ώς την ώρα που σχολάτε, παίρνοντας για λίγο ένα μεγάλο βάρος από επάνω σας και συμπληρώνοντας την γενική παιδεία των μικρών σας.

Δείτε κάποια απ' αυτά που προσφέρουν -εν μέσω καλοκαιριού- τις πολύτιμες και διασκεδαστικές υπηρεσίες τους.

Τα παιδιά παίζουν και γελάνε στο Παίξε-Γέλασε

Για τα παιδάκια που είναι από 5 έως 9 ετών, οι έμπειροι εμψυχωτές του πολυχώρου για παιδιά «Παίξε Γέλασε» στην Αργυρούπολη (Κυπρίων Αγωνιστών 14), ο οποίος κλείνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, οργανώνουν ένα καλοκαιρινό εβδομαδιαίο καμπ γεμάτο με δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία. Θεατρικό παιχνίδι, αθλοπαιδιές, μαγειρική, πιλάτες, χειροτεχνίες, θεματικά πάρτι, μουσική και πολλές παραστάσεις με καλεσμένους-έκπληξη θα λάβουν χώρα στον κήπο του «Παίξε Γέλασε», κάθε μέρα απ’ τις 7.30 ως τις 5, με στόχο να περάσουν τα μικρά σας ένα απίθανο καλοκαίρι. Το κόστος ανέρχεται στα 80€ η εβδομάδα, 280€ οι τέσσερις και 360€ οι έξι, ενώ για τ’ αδέρφια, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Δείτε περισσότερα εδώ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2109957697. 

*Το summer camp του Παίξε- Γέλασε θα είναι κοντά σας ακόμα και τον Αύγουστο, με μόνη διακοπή στις 15 και 16/8. 

Εναλλακτικό παιχνίδι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Φέτος, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Νεοφύτου Δούκα 4), τα παιδιά από 4 έως 8 ετών θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη, την ιστορία και τη μυθολογία μέσα από τις μόνιμες συλλογές του μουσείου, αλλά και την τρέχουσα μεγάλη έκθεση με τα σημαντικότερα έργα του κινέζου δημιουργού Άι Γουέι-γουέι. Στους πενθήμερους κύκλους συναντήσεων, οι οποίοι χωρίζονται θεματικά ανά ημέρα, οι μικροί συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τους αρχαίους κυκλαδίτες τεχνίτες του πηλού και του μαρμάρου, τους θεούς και τους ημίθεους της αρχαιότητας, τους αρχαίους εμπόρους της Μεσογείου, την καθημερινότητα της αρχαίας Αθήνας και έναν καλλιτέχνη, πρωταγωνιστή του σύγχρονου κόσμου, και θα κάνουν χειροτεχνίες με αφετηρία τη φαντασία και τις καινούργιες γνώσεις τους. Το κόστος συμμετοχής είναι 80€ η εβδομάδα ή 65€ για τ’ αδέρφια που παρακολουθούν το ίδιο εργαστήριο.

Τηλέφωνο: 210 7228321-3.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

*Οι τελευταίοι κύκλοι των summer camp ολοκληρώνονται στις 18-22/07 και 25-29/07.

Το πιο διασκεδαστικό summer camp στο Paradise Park

Η ημερήσια κατασκήνωση του Paradise Park υπόσχεται να χαρίσει στα παιδιά από 4 έως 14 ετών τις πιο όμορφες αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, βιωματικά προγράμματα, παιχνίδια και επισκέψεις εκτός του χώρου της κατασκήνωσης και διαρκεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Αν μένετε μακριά από τους χώρους της εγκατάστασης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών με ειδικά λεωφορεία (με επιπλέον κόστος 35€  την εβδομάδα). 

Για μία εβδομάδα το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 135€ και 125€ η εβδομάδα για δύο ή περισσότερες εβδομάδες. Στα αδέλφια υπάρχει έπτωση 5%. 

*Οι επόμενοι τελευταίοι  κύκλοι ολοκληρώνονται στις 18-22 Ιουλίου, 25-29 Ιουλίου και 1-5 Αυγούστου. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210 2466466.

Καλοκαίρι στην πόλη παρέα με το Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

 

Για δέκα ολόκληρες μέρες, τα παιδιά από 5 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά στην Αθήνα, παίζοντας και μαθαίνοντας. Στην «Σκιά των τεσσάρων πινάκων», που οργανώνεται από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου, μια από τις αποστολές των παιδιών είναι να αναλάβουν χρέη ντεντέκτιβ για να εξιχνιάσουν ένα μυστήριο παρέα με τον πράκτορα 254. Στον επόμενο κύκλο, τον «Κύκλο των χαμένων παιχνιδιών», από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, τα πιτσιρίκια θα χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους για να λύσουν ένα ακόμα μυστήριο: την ανεξήγητη εξαφάνιση των χαμένων παιχνιδιών που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο μουσείο. Θα τα καταφέρουν άραγε;

Το κόστος ανέρχεται στα 290 ευρώ για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι ενώ για τη συμμετοχή τους από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα η τιμή ανεβαίνει στα 350 ευρώ. 

Διεύθυνση: Πειραιώς 254, Ταύρος. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2122540000. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εργαστήρια με άρωμα... τέχνης στην Καλλιτεχνούπολη 

Ζωγραφική, θέατρο, μαγειρική, ομαδικά παιχνίδια και φυσικά ατελείωτη διασκέδαση θα απολαύσουν τα πιτσιρίκια από 4  έως 12 ετών που θα συμμετάσχουν στο summer camp της Καλλιτεχνούπολης. Θα αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους, θα μάθουν να λειουργούν σαν ομάδα ενώ θα γίνουν για λίγο... ηθοποιοί με το πρωτότυπο πρόγραμμα του μουσικού θεάτρου. Η παντομίμα ο αυτοσχεδιασμός και η έκφραση μέσω της τέχνης είναι ο νούμερο ένα σκοπός του προγράμματος. 

*Το κόστος συμμετοχής διαφέρει ανάλογα με την περίοδο που θα επιλέξτε. Για τ' αδέλφια ισχύει έκπτωση 10%.

* Τα προγράμματα λειτουργούν συνεχόμενα μέχρι την έναρξη των σχολείων με πιθανή διακοπή τους μόνο την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου. 

Διεύθυνση: Δημητρίου Ράλλη 104 και Αντωνίου Θεοχάρη, Πειραιάς. 

Τηλέφωνο: 2104514888. 

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v