Μωρό πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε με το κινητό της μαμάς του!

Μωρό πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε με το κινητό της μαμάς του!

Όταν τα παιδιά μάς βλέπουν ν’ ασχολούμαστε με το κινητό, αυτόματα στα μάτια τους γίνεται ένα πολύτιμο παιχνίδι. Ένα τραγικό γεγονός, όμως, που συνέβη λίγες μέρες πριν στο Καζακστάν, μας υπενθυμίζει γιατί πρέπει να το ξανασκεφτούμε καλά πριν αφήσουμε το παιδί να παίξει με το κινητό μας, τουλάχιστον χωρίς την επίβλεψή μας.

Το συμβάν κατέληξε στον θάνατο ενός μωρού, που υπέκυψε τελικά στα τραύματά του. Το μωρό βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με τη μητέρα του, η οποία είχε αποκοιμηθεί. Τότε, άρχισε να παίζει με τον φορτιστή του κινητού, το καλώδιο του οποίου είχε «ανοίξει» και ήταν εκτεθειμμένο. Όταν η μαμά του ξύπνησε, είδε ότι το μωρό ήταν πολύ ήσυχο και διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε. Αφού πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο, ήταν πλέον πολύ αργά -το κοριτσάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το άτυχο μωράκι πέθανε από ηλεκτροπληξία αφού, όπως φαίνεται, πρέπει να ήρθε σ’ επαφή με το «γυμνό» καλώδιο του φορτιστή. Το προσωπικό του νοσοκομείου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τραυματισμένο χεράκι του παιδιού ως προειδοποίηση προς όλους τους γονείς για να τους δείξει πόσο επικίνδυνο είναι ν' αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν με το κινητό, χωρίς μάλιστα να τα προσέχουμε. 



Ας ελπίσουμε πως αυτό το τραγικό περιστατικό ήταν το τελευταίο…

Πηγή: Mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v