Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για κάθε ηλικία

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για κάθε ηλικία

Πριν ξεκινήσετε για μία βόλτα στα καταστήματα παιχνιδιών και χαθείτε ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές, δείτε την παρακάτω λίστα στην οποία έχουμε ξεχωρίσει κάποια από τα πιο έξυπνα, ποιοτικά αλλά και οικονομικά παιχνίδια που κυκλοφορούν στην αγορά, κατηγοριοποιημένα ανά ηλικία.

Σίγουρα κάποιο από αυτά θα περιλαμβάνεται στην λίστα που έχουν ετοιμάσει τα παιδιά για τον Άη Βασίλη.

Ηλικίες 0-3

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάMano-marionet

Μοιραστείτε με το μωρό σας ιδιαίτερες στιγμές παιχνιδιού με αυτό το γάντι για παιχνίδια που θα αποσπάσει την προσοχή του, θα ενθαρρύνει την αντίληψή του και θα διεγείρει τη φαντασία του. Απευθύνεται σε μωρά από 3 ετών.

Τιμή: 14,95 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Imaginarium.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΜουσικό σαλιγκάρι, Mattel

Κουνιέται με χαρά πέρα-δόθε, παίζει μουσική και στην πλάτη του έχει ανοίγματα για να ταιριάζει το παιδί τα αντίστοιχα σχήματα. Ιδανικό για παιδιά από ενός έτους.

Τιμή: 17,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΤο εξοχικό σπίτι της Χιονάτης, Lego Duplo

Η Χιονάτη διασκεδάζει στο εξοχικό σπίτι της, παρέα με τα πουλάκια και το κουνελάκι. Η συσκευασία περιλαμβάνει τη φιγούρα της Χιονάτης, το κουνελάκι, τη μπροστινή επιφάνεια του εξοχικού με μεγάλο παράθυρο και πολλά ακόμα αξεσουάρ, όλα με τα μεγάλα τουβλάκια κατασκευής Lego Duplo. Απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών και πάνω.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

 

Ηλικίες 3-6

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάPlay-Doh Mega Fun Factory, Hasbro

Ένα απίθανο, μεγάλο εργαστοστάσιο διασκέδασης Play Doh, το οποίο δίνει κατευθύνσεις στο παιδί για τα σχέδια που μπορεί να δημιουργήσει. Περιλαμβάνει μηχανοκίνητη γραμμή παραγωγής που θα χαρίσει στα παιδιά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάPlaymobil Ημερολόγιο Γράμματα στον Άη Βασίλη

Βάλτε τα παιδιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτό το υπέροχο ημερολόγιο της Playmobil που κρύβει από μία έκπληξη για κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου. Απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 10 ετών.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΞύλινο παζλ κοάλα

Χειροποίητα μικρά κοάλα πάνω στο δέντρο, σε όμορφα, ζωηρά χρώματα και με εξαιρετικά απαλή υφή ξύλου, αποτελούν ένα έξυπνο παζλ για παιδιά από 3 ετών.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Babycarrots.gr.

 

 

Ηλικίες 6-9

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΓράφω και διαβάζω, AS Company

Ένα πανέξυπνο παιχνίδι της εκπαιδευτικής σειράς Εξυπνούπολης, το «Γράφω και Διαβάζω» βασίζεται σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει δοκιμαστεί ευρέως σε σχολεία και το οποίο βοηθά το παιδί να μπει στον μαγικό κόσμο των λέξεων μέσα από ερωτήσεις σε διάφορα εκπαιδευτικά θέματα.

Τιμή: 17,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάElf σετ τροχού κεραμίστα-σερβίτσιο

Ένα υπέροχο, δημιουργικό παιχνίδι για να μάθουν τα παιδιά να «δουλεύουν» τον πηλό και να φτιάχνουν όμορφες κατασκευές. Απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών.

Τιμή: 42 ευρώ.

Θα το αγοράσετε online από το Sunnyside.gr.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΛουλουδένιο κουκλόσπιτο ELC

Ποιο κορίτσι δεν λατρεύει τα κουκλόσπιτα και δεν θα περνούσε ατελείωτες ώρες με αυτό, για να το στολίσει, να το διακοσμήσει και να μιμηθεί την ζωή σε αυτό. Το κάθε δωμάτιο του κουκλόσπιτου, καθώς και οι φιγούρες, πωλούνται ξεχωριστά, όμως με την αγορά δίνεται δώρο ένα δωμάτιο αξίας 25 ευρώ.

Τιμή: 139 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα ELC.

 

Ηλικίες 9-12

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΤρισδιάστατο παζλ Big Ben

Παζλ ύψους 39 εκ., της σειράς 3D Ravensburger Διάσημα Κτίρια, για τα παιδιά που ονειρεύονται μία επίσκεψη στο Λονδίνο ή για αυτά που θέλουν να κάνουν την επίσκεψή τους εκεί αξέχαστη. Απευθύνεται σε παιδιά από 10 ετών.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΕργαστήριο πειραμάτων Χημείας στην Κουζίνα

Αφήστε τα παιδιά να μετατρέψουν την κουζίνα σε χημικό εργαστήριο και να πειραματιστούν με υλικά που θα βρουν γύρω τους. Το σετ αποτελείται από 10 πειράματα χημείας και βοηθά τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από αυτήν.

Τιμή: 7,90 ευρώ.

Αγοράστε το online από το Caelesteshop.gr.

 

 

Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιάΕπιτραπέζιο Χόμπιτ, Κάισσα

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν την ιστορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι βέβαιο πως θα ξετρελαθούν με αυτό το παιχνίδι που τα καλεί σε ένα επικίνδυνο ταξίδι, παρέα με τον Μπίλμπο Μπάγκινγκς και δύο από τους νάνους φίλους του. Όταν κάποια στιγμή θα βρουν στον δρόμο τους το Ένα Δαχτυλίδι τα πράγματα θα γίνουν πιο πολύπλοκα… Το παιχνίδι απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και σε παιδιά από 10 ετών και πάνω.

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Κάισσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v