3 tips για να αδυνατίσετε χωρίς να πεινάσετε

3 tips για να αδυνατίσετε χωρίς να πεινάσετε

Η δίαιτα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, λένε οι ειδικοί. Το μυστικό δεν κρύβεται στην πείνα αλλά στο να νιώθετε συνεχώς χορτάτη προκειμένου να κρατήσετε μακριά τις λιγούρες. Αν, λοιπόν, ξεκινάτε δίαιτα και αυτή τη φορά θέλετε να δείτε μόνιμα αποτελέσματα, δείτε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε στις διατροφικές σας συνήθειες.

1. Τρώτε πρωινό

Μην παραλείπετε ποτέ το πρώτο γεύμα της ημέρας που πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, όπως αυγά, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, τυρί με χαμηλά λιπαρά (όπως το κότατζ) και φέτες γαλοπούλας. Όλα αυτά θα σας κάνουν να νιώθετε χορτάτη για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Συνδυάστε δημητριακά βρώμης και ένα αυγό σε μορφή scrambled.
  • Προσθέστε στην ομελέτα σας φέτες γαλοπούλας.
  • Φάτε ένα βραστό αυγό και μία μπανάνα.
  • Προσθέστε φρέσκα φρούτα σε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

 

2. Πίνετε νερό παντού και πάντα

Φροντίστε να ενυδατώνεστε συνεχώς με νερό, προκειμένου να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να μεταβολίζει καλύτερα τις τροφές, να αποβάλλετε τις τοξίνες και να... φουσκώνετε. Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη του νερού εδώ.

3. Προσθέστε φρούτα και λαχανικά σε όλα τα γεύματα

Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τους πολλούς υδατάνθρακες και τα λίπη, ενώ θα παίρνετε λιγότερες θερμίδες, περισσότερα αντιοξειδωτικά, αλλά και τις απαραίτητες για τον οργανισμό φυτικές ίνες. Οι ειδικοί λένε πως αν προσθέσετε λαχανικά και φρούτα σε κάθε σας γεύμα, μπορείτε να χάσετε από 1 έως 3 κιλά μέσα σε ένα μήνα.

Πηγή: Modernmom

v