Τι να του λέτε στο κρεβάτι για να τον… ανάβετε!

Τι να του λέτε στο κρεβάτι για να τον… ανάβετε!

Στο σεξ δεν υπάρχουν συστολές, ντροπές και ενοχές. Οι περιορισμοί οφείλουν να είναι... περιορισμένοι και τα όρια να σπάνε κάθε φορά, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Οι άνδρες τρελαίνονται όταν η γυναίκα τους γίνεται πρόστυχη στο κρεβάτι και τα προκλητικά λόγια είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να του πείτε όλα αυτά που σκέφτεστε χωρίς να ακουστείτε ανόητη ή σαν... νταλικέρης; Δοκιμάστε τα παρακάτω και να είστε βέβαιες ότι όσο θα διεγείρετε αυτόν, άλλο τόσο θα ανάψετε και οι ίδιες.

Ψιθυρίστε του

«Με έχεις ανάψει»: Μπορείτε να το πείτε και με λιγότερο... σεμνό τρόπο, αν θέλετε να ξεκινήσετε με πιο δυνατή προθέρμανση.
«Μπες πιο βαθιά»: Την στιγμή που κάνει τα πρώτα διστακτικά βήματα μέσα σας, ανάψτε του το πράσινο φως για να τους δείξετε πόσο 'έτοιμη' είστε.
«Πιο δυνατά»: Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας –οποιοδήποτε επικριτικό στοιχείο μπορεί να τον κομπλάρει, φοβούμενος ότι δεν το κάνει σωστά.

Ανεβάστε τον

«Είσαι τεράστιος»: Πείτε το μόνο αν είναι άνω του μετρίου, αλλιώς θα νομίζει ότι τον κοροϊδεύετε.
«Σε κοιτάζω και ...με τρελαίνεις»: Όχι μόνο θα τον κάνετε να νιώσει σαν θεός, αλλά θα ανέβει και στα δικά σας μάτια λέγοντας κάτι τέτοιο.
«Σε θέλω»: Σύντομο, απλό κατανοητό και άκρως ανεβαστικό!

Απελευθερώστε τον

«Πες μου τι σκέφτεσαι»: Αυτό που θέλετε να σας πει είναι τι σκέφτεται να σας κάνει, όχι αν σκέφτεται κάποια άλλη την στιγμή εκείνη.
«Είμαι δική σου - Κάνε μου ό,τι θέλεις»: Συνδυάζει ρομαντισμό και kinky διάθεση, αφήνει πόρτες ανοιχτές, αλλά υπονοεί και περιορισμούς που ο σύντροφός σας γνωρίζει ήδη.
«Ξέχνα ποια είμαι – θέλω να είσαι άγριος»: Πείτε το μόνο αν είστε πραγματικά έτοιμη για ΟΛΑ.

Λέτε ό,τι λέει

«Ναι, είμαι»: Η σωστή απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο διεγερμένη είστε, πόσο έτοιμη για όλα είστε και πόσο πρόστυχη είστε.
«Ναι, μου αρέσει»: Η σωστή απάντηση όταν παίρνει την πρωτοβουλία να πειραματιστεί ή να στοχεύσει εκεί που ...καίγεστε πολύ!
«Τι μου κάνεις;»: Όταν σας πει ή σας δείξει τι σας κάνει, περιγράψτε ακόμα πιο λεπτομερώς τι συμβαίνει στο σώμα σας τη δεδομένη στιγμή.

Πείτε του πώς το θέλετε

«Συνέχισε αυτό που κάνεις»: Κάποιοι άνδρες χρειάζονται περισσότερη καθοδήγηση από άλλους. Κάποιοι άλλοι ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν, απλά τους αρέσει να το ακούν. Μην του στερείτε την χαρά.
«Εκεί, ακριβώς εκεί»: Δεν υπάρχει λόγος να τον αφήνετε να προσπαθεί, όταν έχει ήδη βρει τον στόχο του. Δώστε του το έναυσμα για να επικεντρωθεί στο πώς να σας ικανοποιήσει.
«Μη σταματάς»: Απολαύστε το –μη βιάζεστε! Κορυφώστε για όσα περισσότερα δευτερόλεπτα μπορείτε. Δεν υπάρχει κάτι που να του δίνει μεγαλύτερη ικανοποιήσει από το να σας βλέπει και να σας ακούει την στιγμή εκείνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v