Τα αξεσουάρ που πρέπει να φορέσετε τον φετινό χειμώνα

Τα αξεσουάρ που πρέπει να φορέσετε τον φετινό χειμώνα

Η μόδα στα αξεσουάρ για τον χειμώνα 2015 προτείνει δημιουργικές, ευέλικτες λύσεις, είτε αυτό αφορά βραχιόλια είτε κολιέ, γάντια και φουλάρια, και πολύ συχνά θα διαπιστώσετε ότι η νέα τάση είναι τα προσεγμένα, λαμπερά ή μεγάλου μεγέθους κοσμήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την κομψότητα.

Στις πασαρέλες είδαμε μεγάλα βραχιόλια σε έντονα χρώματα, με λάμψη ή γκλιτερ, που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του καρπού. Πολύ θηλυκά και εντυπωσιακά, με τα υπερμεγέθη μοντέρνα πουλόβερ και τα στενά παντελόνια με μπότες, εντυπωσιάζουν και μπορούν να φορεθούν και στα δύο χέρια αν σας αρέσει.

Έντονη παρουσία είχαν και τα δερμάτινα βραχιόλια που παρουσιάστηκαν από πολλούς Οίκους, με πολύ εντυπωσιακά αυτά των Fendi, Tod's, Louis Vuitton και Chloe.

Ένα έντονο χαρακτηριστικό της φετινής μόδας είναι οι πέτρες, που θυμίζουν πολύτιμους λίθους. Συνδυάστε τις με το chic look της δεκαετίας του '60 είτε σε κολιέ και βραχιόλια ή σκουλαρίκια είτε σε κέντημα πάνω στα ίδια τα ρούχα σας!

Μη ξεχνάτε τα κασκόλ, σε γούνα, αληθινή ή faux, δίνοντας στην εμφάνισή σας μια εντυπωσιακή, πολυτελή πινελιά. Τα πλεκτά φουλάρια που ήδη έχετε, είναι κι αυτά βέβαια στη μόδα, σε όλα τα σχέδια και τους χρωματικούς συνδυασμούς, με ρίγες, σε έθνικ στυλ και σε ανάλαφρα παστέλ μάλλινα.

Ένα νέο trend στη φετινή μόδα είναι τα γάντια. Σε μακριά εκδοχή, δίνουν στο στυλ ένα παλιομοδίτικο chic ύφος και από τους σχεδιαστές είδαμε πολλά ψηλά, μέχρι τον αγκώνα, συνδυασμένα με υπέροχα ταγιέρ ή παλτό.

Φυσικά είδαμε και τα κλασσικά κοντά, σε δέρμα ή πολυτελές ύφασμα, γάντια που δημιουργούν μια κομψή και φινέτσατη εικόνα. Θα τα βρείτε και σε μπροκάρ ή κεντημένο ύφασμα, μια ωραία ιδέα για βραδινό, απλό, μαύρο ντύσιμο.

Τέλος, μη ξεχάσετε τις ζώνες. Τις είδαμε σε λεπτά κορδόνια, να συγκρατούν τις μοντέρνες φετινές κάπες ή σε απλές, δερμάτινες εκδοχές, δεμένες πάνω από φορέματα ή τεράστια πουλόβερ.

Για τα μαλλιά θυμηθείτε τις στέκες, τα στολισμένα εντυπωσιακά χτενάκια και τις μπαρέτες, τις άλογοουρές με εντυπωσιακά κοκαλάκια, αλλά και τα κομψά, ελαφρά, σε παστέλ χρώματα γυαλιά ηλίου και οράσεως για το πρόσωπο.

Τέλος, τολμήστε ένα καπέλο για φέτος. Διαλέξτε το στυλ Φεντόρα, σε μαύρο, γκρι ή μπεζ, αλλά και έντονο χρώμα, αν σας αρέσει, και συνδυάστε το με τις ψηλές μέχρι το γόνατο μπότες σας και ένα ριχτό μποέμ φόρεμα ή παλτό, ή απλά συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν και μποτάκια, για ένα σύγχρονο, μποέμ look.

Πηγή: Premium.paratiritis.gr

v