Οι 10 πρώτες φωτογραφίες του μωρού που πρέπει να τραβήξετε

Οι 10 πρώτες φωτογραφίες του μωρού που πρέπει να τραβήξετε

Όσο κι αν πρόκειται για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, τις πρώτες μέρες του μωρού θα τις θυμάστε πολύ θαμπά μετά από αρκετά χρόνια. Σίγουρα, θα έρθει μια μέρα που θα θελήσετε εσείς αλλά και το παιδί σας να δείτε ξανά πώς ήταν τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Πριν δώσετε, λοιπόν, τη φωτογραφική μηχανή σε κάποιον συγγενή ή φίλο που επιλέξατε για να τραβήξει φωτογραφίες, κάντε μια λίστα με τις σκηνές που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα μείνουν για πάντα τυπωμένες.

Ο βαθύς ύπνος

Το να «κοιμάσαι σαν μωράκι» παίρνει εντελώς διαφορετικό νόημα μετά από λίγο καιρό, όταν θα σας ξυπνάει συνεχώς μέσα στη μαύρη νύχτα. Η γαλήνια εικόνα του στον πρώτο του (ή έναν από τους πρώτους του) ύπνο, είναι αυτή που θέλετε να θυμάστε για μια ζωή.

Η πρώτη φορά που θα το κρατήσει η μαμά

 

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα μωρά αναγνωρίζουν τη φωνή της μαμάς τους, πριν ακόμα βγουν από τη μήτρα. Απαθανατίστε τη στιγμή που η μαμά αντικρίζει το μωρό της για πρώτη φορά. Αν μη τι άλλο είναι –πιθανότατα- η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της.

Η γνωριμία με τον μεγάλο αδερφό!

 

Σε λίγα χρόνια θα τσακώνονται όπως η γάτα με το σκύλο. Η πρώτη φορά, όμως, που το μεγαλύτερο αδερφάκι συναντά το νέο μέλος της οικογένειας είναι πολύτιμη.

Φωτογραφία με τη μαμά και τον μπαμπά

 

Ξαφνικά, υπάρχει οικογένεια! Η πρώτη φωτογραφία του μωρού με τη μαμά και τον μπαμπά είναι αυτή που θα κοσμεί το κομοδίνο σας και θα τη θυμάστε για πάντα!

Γνωρίζοντας τον παππού και τη γιαγιά

 

Είναι μια πολύ περήφανη ημέρα για τους παππούδες. Φωτογραφίστε την πρώτη φορά που κοιτάζουν τα εγγόνια τους, για να δείτε πώς μοιάζει η πραγματικά άνευ όρων αγάπη.

Κρατήστε την πατημασιά του!

 

Τα βιβλία των μωρών έχουν μια θέση κενή για την πρώτη πατημασιά του! Αποτυπώστε τη στιγμή και σε φωτογραφία!

Τα ποδαράκια του μωρού

 

Πατουσίτσες! Είναι τόσο γλυκές που σου 'ρχεται να τις φας! Φωτογραφίστε τις πριν αρχίσουν να κλοτσάνε μια μπάλα μέσα στη νύχτα και δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε.

Η πρώτη του γκριμάτσα

 

Θα έχει μια ζωή μπροστά του για φωτογραφίες με γκριμάτσες! Αλλά αυτές θα τις κοιτάζει μετά από χρόνια και θα του φαίνονται χαζές. Την πρώτη του γκριμάτσα όμως θα τη βλέπετε μια μέρα και θα γελάτε. 

Το πιάσιμο του δαχτύλου

 

Μπορεί να πρόκειται για αντανακλαστική κίνηση του βρέφους, δεν παύει όμως να αποτελεί μια πολύ τρυφερή εικόνα...

Και μία για τον μπαμπά!

 

Οι φωτογραφίες με μπαμπάδες και μωρά είναι απίστευτα τρυφερές! Βγάλτε μία και κάντε την κορνίζα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v