Γυναίκα

Κουίζ: πόσο καλά θυμάσαι τις «Τρεις χάριτες»;

Τιμούμε μια απ’ τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με ένα απίθανο κουίζ που θα ξεχωρίσει όσους έβλεπαν απ’ όσους απλώς... κοιτούσαν.

«Στον 20χρονο εαυτό μου: σταμάτα να θέλεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι!»

«Δεν θα σε νοιάζει αν έχεις κοιλίτσα, αλλά το αν γελάς. Δεν θα σε ενδιαφέρει να μετράς θερμίδες, αλλά το αν απολαμβάνεις το φαγητό σου με καλή παρέα.»

Έρχονται οι Περσείδες, η πιο εκθαμβωτική βροχή από χιλιάδες πεφταστέρια

Αράξτε στο μπαλκόνι, την ταράτσα ή σε ένα ψηλό, ανοιχτό σημείο στην περιοχή που μένετε και απολαύστε οικογενειακώς τα απίθανα πεφταστέρια του Αυγούστου!

Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για κάθε ζώδιο

Όταν η προσμονή των διακοπών και η ανάγκη για φυγή και ξεκούραση θολώνει την κρίση μας, μόνο τα άστρα μπορούν να μας καθοδηγήσουν σωστά.

5 tips που θα κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο… ακριβό!

Δεν θέλει ούτε κόπο, ούτε πολλά χρήματα! Ανανεώστε τώρα το σπίτι σας με αυτά τα 5 απλά tips και δώστε μια πινελιά πολυτέλειας εύκολα και οικονομικά!

Πετάς με Emirates και πεθαίνεις από κορονοϊό; Η εταιρεία θα σου πληρώσει την κηδεία!

Η αεροπορική εταιρεία Emirates στέκεται δίπλα στον επιβάτη, βλέποντας τον ως άνθρωπο και αναλαμβάνει τα έξοδα κηδείας του, αν πεθάνει από κορονοϊό! Μπράβο...

4 φράσεις που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μια γυναίκα που δεν θέλει παιδιά!

Ορισμένες φορές καλύτερα να...μασάς, παρά να μιλάς! Δείτε ποιες κουβέντες δεν πρέπει να λέμε σε μια γυναίκα που έχει επιλέξει να μην κάνει παιδιά.

v