Δίδυμη ευτυχία

Ο ρόλος της μαμάς στις… μάχες των διδύμων!

Δεν είναι όλες οι στιγμές ρόδινες όταν έχεις δίδυμα. Η μαμά-blogger μας περιγράφει τι συμβαίνει όταν το ένα πονά το άλλο και εκείνη πρέπει να μπει στη μέση…

Δίδυμα και θηλασμός: Μια σκυταλοδρομία για τρεις

«Το μητρικό γάλα είναι η φυσική τροφή για ένα μωρό. Όταν, όμως, έχεις δύο που πεινάνε ταυτόχρονα και πολύ, οφείλεις να τα ταΐσεις. Με όποιο γάλα έχεις διαθέσιμο που θα τα χορτάσει!»

Το ότι είναι δίδυμα δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να είναι μοναδικά

Ένα μεγάλο στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν οι γονείς των διδύμων είναι, παρά την εντελώς κοινή ζωή, να τους χαρίσουν τη μοναδικότητα και την ιδιωτικότητα που τους αξίζει.

«Αγαπημένο μου παιδί, συγγνώμη που έχω μόνο μια αγκαλιά!»

Η αγάπη όταν έχεις δίδυμα πολλαπλασιάζεται, δεν διαιρείται. Τι γίνεται, όμως, με την φροντίδα και τις αγκαλιές; Η μαμά διδύμων και blogger μας απαντά...

Τρίτο παιδί, μετά τα δίδυμα –το τολμάς;

Πόσο εύκολη είναι η απόφαση για ένα ακόμα παιδί, όταν έχει ήδη δίδυμα; Η μαμά-blogger του Mama365 έχει την δική της, ενδιαφέρουσα απάντηση….

Τα παιχνίδια των διδύμων: Διπλή χαρά - διπλοί κίνδυνοι

Αν πρέπει κανείς να είναι μία φορά προσεκτικός, όταν ένα μικρό παιδί παίζει μόνο του, πρέπει να είναι 100 φορές προσεκτικός όταν παίζουν μαζί τα δίδυμα!

«Ένα-Δύο. Ένα-Δύο. Εδώ θερμοκοιτίδα.»

Μόνο μία μαμά διδύμων μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει να φεύγεις από το μαιευτήριο αφήνοντας το ένα σου παιδί πίσω. Η δική μας μαμά διδύμων, περιγράφει τις απίστευτες στιγμές που έζησε και… δίνει κουράγιο στις υπόλοιπες!

v