Παιδοψυχολογία

Αγαπητοί Αναγνώστες,

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επίσκεψή σας στη στήλη μας. Πρωτού ξεκινήσετε την ανάγνωσή σας ή αποστείλετε τα ερωτήματά σας,  είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η στήλη αυτή έχει ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση η όποια απάντηση δεν αποτελεί λύση στο εκάστοτε πρόβλημα ούτε θεωρείται θεραπευτική παρέμβαση. Μοιραζόμαστε προβληματισμούς προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερα ακόμη ερωτήματα προς επεξεργασία. Με κατανόηση, σεβασμό και καλή προαίρεση, αυτός ο κοινός τόπος μπορεί να γίνει βοηθητικός.

 

Καλή συνέχεια!

Σαλούστρου Ρομίνα

Ο γιος μου έφτασε 8 χρονών και ακόμα κατουριέται τη νύχτα. Τι να κάνω;

Ενώ έκοψε την πάνα από νωρίς έχει φτάσει 8 χρονών και ακόμα κατουριέται τη νύχτα...

Πώς μπορώ να ξαναρχίσω τον θηλασμό;

Πώς μπορώ μετά από 3 μήνες να αρχίσω ξανά τον θηλασμό;

Ο πρώην άντρας μου κάνει χατίρια στον γιο μου που εγώ δυσκολεύομαι να κάνω…

Ο πρώην άντρας μου κάνει χατίρια στον γιο μου που εγώ δυσκολεύομαι να κάνω…

Ο 8χρονος γιος μου δέχεται bullying παρόλο που έχει ενημερωθεί το σχολείο. Τι να κάνω;

Ο 8χρονος γιος μου δέχεται bullying από τους συμμαθητές του. Μίλησα με το σχολείο αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τι να κάνω;

Η 6χρονη κόρη μας, μάς είδε να κάνουμε σεξ. Πώς να το χειριστώ;

Η 6χρονη κόρη μας είδε με τον πατέρα της να κάνουμε σεξ. Πώς να της μιλήσω γι' αυτό;

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v