Γάμος και Σχέσεις

Αγαπητοί Αναγνώστες,

 

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την επίσκεψή σας στη στήλη μας. Πρωτού ξεκινήσετε την ανάγνωσή σας ή αποστείλετε τα ερωτήματά σας,  είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η στήλη αυτή έχει ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση η όποια απάντηση δεν αποτελεί λύση στο εκάστοτε πρόβλημα ούτε θεωρείται θεραπευτική παρέμβαση. Μοιραζόμαστε προβληματισμούς προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερα ακόμη ερωτήματα προς επεξεργασία. Με κατανόηση, σεβασμό και καλή προαίρεση, αυτός ο κοινός τόπος μπορεί να γίνει βοηθητικός.

 

Καλή συνέχεια!

Σαλούστρου Ρομίνα

Με τον άντρα μου κάνουμε σεξ μόνο όταν θέλει αυτός. Τί να κάνω;

Με τον άντρα μου κάνουμε σεξ μόνο όταν θέλει αυτός. Τί να κάνω;

Μικροπαντρεύτηκα και τώρα θέλω να κάνω όλα όσα δεν έζησα

Μικροπαντρεύτηκα και τώρα θέλω να κάνω όλα όσα δεν έζησα

Ερωτεύτηκα κάποιον άλλον που είναι και αυτός παντρεμένος με παιδιά. Να του το πω;

«Βασανίζομαι στις σκέψεις θέλοντας να μοιραστώ μαζί του αυτό που αισθάνομαι για εκείνον. Θα λυτρωθώ. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κατάσταση...»

Μετά από 3 χρόνια γάμου ο άντρας μου δεν με βοηθά καθόλου και είναι αδιάφορος

«Έχουμε συχνούς τσακωμούς γύρω από αυτό και η κατάσταση δεν αλλάζει»

Ο σύντροφός μου είναι 21 χρόνια μεγαλύτερος. Υπάρχει μέλλον μεταξύ μας;

«Δεν με ενοχλεί η ηλικία – απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει μέλλον σ’ όλο αυτό»

Ο γιος μου έχει 2 ονόματα όμως η πεθερά μου τον φωνάζει με αυτό που δεν είναι του πατέρα μου

«Είπαμε να τον φωνάζουμε και με τα 2 ονόματα, ωστόσο η οικογένεια του συζύγου τον φωνάζει με το δεύτερο και δεν μ’ αρέσει γιατί δεν ακούγεται το όνομα του πατέρα μου»

Τι να κάνω για να μη μου κάνει πρόταση γάμου ο φίλος μου;

Τι να κάνω για να μη μου κάνει πρόταση γάμου ο φίλος μου;

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v