Παιδικό βιβλίο

«Αυτά τα περίεργα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να μάθω στο παιδί μου ν’ αγαπά τα βιβλία»

Μια μαμά που είδε τον γιο της μπουχτισμένο απ’ την τηλεκπαίδευση, αποφάσισε να τον πάρει για μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον μαγικό κόσμο των βιβλίων.

5 παιδικά βιβλία για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Είναι στο χέρι μας να υπενθυμίσουμε στα παιδιά μας την σπουδαία επέτειο του Πολυτεχνείου μέσα από τραγούδια, αφηγήσεις και βιβλία.

Πώς έμαθα στον 5χρονο γιο μου να αγαπάει τα βιβλία και το διάβασμα

Ξέρω πως τα βιβλία και το διάβασμα θα κάνουν τον γιο μου καλύτερο άνθρωπο, οπότε έκανα τα πάντα για να τον βοηθήσω να τα αγαπήσει!

«Στο μικρό βιβλιοπωλείο του χωριού μου, βρήκα κάποτε όλα όσα ψάχνει ένα παιδί…»

Στις μέρες του ίντερνετ, μοιάζει πολύ εύκολο για ένα παιδί να «ταξιδέψει» έξω απ’ τα όρια του σπιτιού του. Άλλοτε, όμως, ο κόσμος όλος χωρούσε σ’ ένα μικρό βιβλιοπωλείο...

Ο Μικρός Πρίγκιπας δεν είναι ένα απλό παραμύθι – μας προετοιμάζει για τη ζωή

Ο Μικρός Πρίγκιπας δεν είναι μόνο ένας απ’ τους πρώτους δασκάλους μας, αλλά και ένας απ’ τους καλύτερους που θα ‘χουμε ποτέ.

Η Όλια Λαζαρίδου και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαβάζουν το «Καπλάνι της Βιτρίνας»!

Οι ενότητα «Αναγνώσεις» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεχίζονται online με το κλασικό βιβλίο της ελληνικής λογοτεχνίας, Το καπλάνι της βιτρίνας της Άλκης Ζέη.

 

 

Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης συνεχίζεται στους ουρανούς

Η Άλκη Ζέη έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 97 χρόνων, πλήρης ημερών και με ένα ανεκτίμητο συγγραφικό εργο, σωστό θησαυρό για τα ελληνικά γράμματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v