Φωτογραφικά ντοκουμέντα που θα σας κάνουν χαρούμενους

Φωτογραφικά ντοκουμέντα που θα σας κάνουν χαρούμενους

Τι πραγματικά χρειαζόμαστε κάθε μέρα για να χαμογελάσει το χειλάκι μας; Μερικές όμορφες εικόνες που θα μας γεμίσουν ελπίδα και την υπενθύμιση ότι τα πιο απλά, καθημερινά πράγματα στη ζωή είναι αυτά που τελικά μπορούν να μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους.

Η πιο ευτυχισμένη μέρα!

Δεδομένου ότι στον πλανήτη ζουν επτά δισεκατομμύρια άτομα, με μέσο όρο ζωής τα 70 χρόνια και συμπεραίνοντας ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει μία «πιο ευτυχισμένη μέρα» στη ζωή του, περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι παγκοσμίως βιώνουν καθημερινά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Μήπως είστε ένας από αυτούς;

Το χαμόγελο δεν είναι πάντα μεταδοτικό

Οι τυφλοί άνθρωποι μπορούν να χαμογελούν, ακόμα κι αν δεν έχουν δει ποτέ κάποιον να χαμογελά. Πρόκειται απλά για φυσική, ανθρώπινη αντίδραση.

...Μπορείτε όμως να το επιβάλλετε στον εαυτό σας

Αν προσποιήστε ότι γελάτε για αρκετή ώρα, σύντομα θα αρχίσετε να γελάτε πραγματικά και δυνατά.

Αγκαλιές που γιατρεύουν

Όταν αγκαλιαζόμαστε, ο οργανισμός μας εκλύει την ορμόνη οξυτοκίνη, η οποία βοηθά στην επούλωση σωματικών πληγών και τραυμάτων.

Καθαρά χαμόγελα

Σε κάποιες παιδιατρικές κλινικές της Αμερικής, οι καθαριστές τζαμιών ντύνονται σαν υπερ-ήρωες για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά.

Χέρι-χέρι

Όταν οι βίδρες κοιμούνται, κρατιούνται χέρι-χέρι για να μην τις παρασύρει το νερό και απομακρυνθούν η μία από την άλλη. Τι γλυκό!

Παντρεύτηκαν οι φωνές τους!

Μπορεί ο Μίκυ και η Μίνι να μην παντρεύτηκαν ποτέ, σύμφωνα με το κόμικ, όμως στην πραγματική ζωή παντρεύτηκαν οι «φωνές» τους. Ο λόγος για τους Wayne Allwine και Russi Taylor, οι οποίοι ντούμπλαραν τον Μίκυ και τη Μίνι στο αμερικανικό τηλεοπτικό καρτούν.

Γραμμένο στο φεγγάρι

Ο τελευταίος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι, ο Gene Cernan, υποσχέθηκε στην κόρη του να γράψει τα αρχικά του ονόματός της εκεί. Το έκανε και από το 1972 (και για δεκάδες χιλιάδες χρόνια ακόμα) τα αρχικά TDC θα βρίσκονται χαραγμένα στο φεγγάρι.

Φτιαγμένοι από φεγγαρόσκονη!

 

Το άζωτο στο DNA μας, το ασβέστιο στα δόντια μας και ο σίδηρος στο αίμα μας δημιουργήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους των διαττόντων αστέρων. Είμαστε, λοιπόν, όλοι φτιαγμένοι από φεγγαρόσκονη!

Βαθιές ανάσες!

Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τα... οπίσθιά τους!

Τέλος...

Να θυμάστε πάντα ότι κάπου, κάποτε ένας ουρακοτάγκος έγινε φίλος με έναν σκύλο, ένα μωρό ανακάλυψε για πρώτη του φορά τις φούσκες και πολλοί έσπρωξαν προς τα έξω πόρτες που έγραφαν «pull» («τραβήξτε»).

v