Νύχια: Οι νέες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν

Νύχια: Οι νέες τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν

Το φθινόπωρο έχει μπει δυναμικά και οι τάσεις στο nail art διαδέχονται η μία την άλλη. Κόκκινο, μαύρο, μεταλλιζέ, σχέδια, φυσικοί τόνοι… όλα παίζουν στις σωστές ισορροπίες και απαιτούν την προσοχή. Τα νύχια έχουν τη δική τους "Βίβλο" που οφείλουμε όλες να ακολουθήσουμε πιστά, προκειμένου να είμαστε μέσα στα πράγματα.

3D- Extreme

Φέτος οι ειδικοί στα νύχια κάνουν την υπερβολή. Γιατί πλέον δε μιλάμε μόνο για μανό και χρώματα (και ίσως κάποια σχέδια) αλλά για υλικά που τοποθετούνται με επιδεξιότητα πάνω στα νύχια κάνοντάς τα μικρά έργα τέχνης. Μικροί κρύσταλλοι, glitter σε διάφορα χρώματα, καρφάκια ή ακόμα και κομμάτια από δαντέλα έρχονται να δώσουν το σύγχρονο προφίλ.

Mεταλλιζέ λάμψη

Μπορεί το χρυσό να είναι το πιο γνωστό μέταλλο, στον κόσμο όμως της μόδας όλα τα χρώματα μπορούν να το ανταγωνιστούν. Ασημένια, πράσινα, μοβ, μπλε, φούξια... όλα σε μεταλλιζέ υφή που δημιουργεί ένα sci-fi αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτε πιο φρέσκο από αυτή την τάση, που βέβαια ακολουθεί και στην υπόλοιπη γκαρνταρόμπα.

Olxblood

Το κόκκινο χρώμα είναι αγαπημένο σε όλες τις αποχρώσεις και ποτέ δε φεύγει από το προσκήνιο. Φέτος όμως έρχεται μια νέα απόχρωση να πάρει τα ηνία στα νύχια. Ένα χρώμα που θυμίζει λίγο το αίμα και τα βαμπίρ και δίνει μια παραπάνω δραματικότητα στην όλη εμφάνιση, ενώ ταιριάζει άψογα με τα πιο κρύα χρώματα της σεζόν.

Νude φυσικότητα

Ωραίο το έντονο χρώμα αλλά η φυσική απόχρωση πολλές φορές κάνει τη διαφορά. Το nude χρώμα παίρνει τη σκυτάλη από το καλοκαίρι και κυριαρχεί φέτος το φθινόπωρο στα νύχια, τα οποία μοιάζουν πολύ κομψά και αφήνουν στο υπόλοιπο σύνολο (μακιγιάζ και ρούχα) να κερδίσει τις εντυπώσεις.

To χρώμα του βατόμουρου

Μια ακόμη απόχρωση του κόκκινου που εδραιώθηκε φέτος. Το χρώμα  των βατόμουρων κέρδισε την εύνοια όλων των μεγάλων οίκων που έδωσαν τη δική τους πρόταση για το πώς θέλουν να συνδυαστεί χρωματικά το φθινοπωρινό κρύο. Ταιριάζει υπέροχα με ανάλογη απόχρωση και στα χείλη, χωρίς περαιτέρω υπερβολές.

Η επιστροφή του μαύρου

Ένα κατά τ’ άλλα δύσκολο χρώμα στα νύχια, που παλιότερα είχε να κάνει με ένα πιο εναλλακτικό στυλ, εδραιώθηκε τα τελευταία χρόνια. Τα μαύρα νύχια δηλώνουν ένα διαφορετικό στυλ που κρύβει σκοτεινές πτυχές ή απλά θέλει να ξεχωρίσει. Ταιριάζουν τέλεια με ένα total black look που απλά θα κλέψει την παράσταση.

Ρετρό κόκκινο

Φέτος επιστρέφει και το κλασικό κόκκινο, εκείνο που στάζει γκλάμουρ και πολυτέλεια και δίνει εικόνες από εκθαμβωτικές παρουσίες του Χόλιγουντ. Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μπορείτε να ταιριάξετε κόκκινα νύχια με κραγιόν στην ίδια απόχρωση, αρκεί να μην είναι πρωί, και να είστε μινιμάλ στο υπόλοιπο ντύσιμο.

v