Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 παιδικά βιβλία «Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 παιδικά βιβλία «Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της Φόρμας Διαγωνισμού και κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο» από τις νεοσύστατες εκδόσεις "Μέλει". Δείτε τους νικητές.

Οι νικητές:

ΑΘΗΝΑ ΠΟΜΟΝΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΒΓΙΕΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΖΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΒΑΡΙΩΤΟΥ

Το βιβλίο

Το βιβλίο «Ο Σπυράκος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο» φιλοδοξεί να ενθουσιάσει όλα τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας καθώς και τους χρήστες των νέων τεχνολογιών. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία του μικρού Σπύρου (γιου του συγγραφέα Φάνη Χαραλάμπους) και μιας βόλτας που οι δυο τους έκαναν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή για iPhone και iPad, με αφήγηση από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη.

Μέσω του κωδικού QR που βρίσκεται στο οπισθόφυλλο και στην τελευταία σελίδα το βιβλίο παραμένει "ζωντανό" και ο στόχος του να προάγει υγιείς οικογενειακούς δεσμούς γίνεται εφικτός και μέσω της τεχνολογίας. Με τη χρήση του QR CODE, έχει κάποιος τη δυνατότητα να ενημερωθεί, όποτε το επιθυμεί, για τα νέα των εκδόσεων, να περιηγηθεί στο μαγικό κόσμο των τίτλων, και να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς μας. Για τη συμμετοχή κάποιου αναγνώστη στους διαγωνισμούς, η μόνη προϋπόθεση είναι να εγγραφεί στο newsletter ή να κάνει like στη σελίδα του εκδοτικού οίκου στο facebook, ώστε να μπορεί να διεκδικεί δώρα που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.

Ο εκδότης του εκδοτικού οίκου «Μέλει» και συγγραφέας του παιδικού βιβλίου, κ. Φάνης Χαραλάμπους, αναφέρει χαρακτηριστικά πως θέλει να αλλάξει ό,τι ξέραμε για τις έντυπες εκδόσεις και να εγκαινιάσει μια νέα οπτική στο βιβλίο. Υποστηρίζει πως θέλει οι εκδόσεις να γίνουν αφορμή για να διευρυνθεί το αναγνωστικό κοινό με τη βοήθεια της τεχνολογία και να συμπεριλάβει πιο ενεργά το ρόλο των γονιών.

Μάθετε περισσότερα για τις εκδόσεις Μέλει εδώ.

v