Στιλάτα και οικονομικά μπουφάν για αγόρια και κορίτσια

Στιλάτα και οικονομικά μπουφάν για αγόρια και κορίτσια

Τα πρώτα κρύα «έπιασαν» για τα καλά και τα πιτσιρίκια μας χρειάζονται ζεστά και ευκολοφόρετα μπουφάν και πανωφόρια για όλες τις ώρες, τα οποία δεν θα σας κοστίσουν όμως μια περιουσία! Δείτε τα πιο χαριτωμένα που βρήκαμε στην αγορά για αγόρια και κορίτσια.

«Φουσκωτό» μπουφάν για αγόρια, Benetton

Πόσο «στη μόδα» είναι ο γιος σας; Γιατί αν είναι, δε μπορεί να λείπει από τη χειμερινή του γκαρνταρόμπα ένα μπουφάν-παραλλαγή, όπως αυτό που βρήκαμε στα Benetton. Είναι αδιάβροχο, από 100% πολυεστέρα και διατίθεται για αγόρια από 6 έως 14 ετών.

Τιμή: 59,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton.

«Φουσκωτό» μπουφάν για κορίτσια, Benetton

Το πιο ευκολοφόρετο μπουφάν στο πιο φωτεινό χρώμα για κορίτσια! Είναι από 100% nylon και εντελώς αδιάβροχο. Για τις μη βροχερές ημέρες η κουκούλα αποσπάται. Διατίθεται για κορίτσια 6-14 ετών, ενώ θα το βρείτε ακόμα σε κόκκινο, κίτρινο και μπλε.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Benetton.

Μπουφάν με γούνινη επένδυση για αγόρια, DPAM

Πολύ ζεστό μπουφάν, σε στιλ ζακέτας, με γούνινη επένδυση, για τις κρύες αλλά μη βροχές ημέρες. Ιδανικό για τα πρωινά στο σχολείο, συνδυασμένο με φόρμα! Διατίθεται για αγόρια ηλικίας από 3 έως 14 ετών.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα DPAM.

Μπουφάν για κορίτσια με λέοπαρ print, H&M

«Φουσκωτό» αδιάβροχο μπουφάν, με λέοπαρ print σε γκρι βάση. Διαθέτει αποσπώμενη κουκούλα με ψεύτικη γούνα και ελαστική ζώνη στη μέση. Διατίθεται για κορίτσια από 8 έως 14 ετών.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Σπορ μπουφάν για αγόρια, Prenatal

Σπορ, στιλάτο, αδιάβροχο και άκρως οικονομικό. Ό,τι πρέπει για τα πρωινά στο σχολείο. Το μπουφάν διατίθεται για αγόρια ηλικίας από 3 έως 8 ετών, στο χρώμα της φωτογραφίας.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Prenatal.

Μπουφάν με μανίκια από δερματίνη για κορίτσια, Zara Kids

Από τα πιο στιλάτα μπουφάν που είδαμε στην αγορά φέτος, αφού συνδυάζει τις τελευταίες λέξεις της μόδας: μιλιτέρ στιλ, μανίκια από δερματίνη και κουκούλα με ψεύτικη γούνα. Η fleece επένδυση το κάνει ιδιαίτερα ζεστό. Διατίθεται για κορίτσια από 2 έως 14 ετών.

Τιμή: 39,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Μπουφάν σε στιλ μοντγκόμερι για αγόρια, Maison Marasil

Πολύ κομψό μπουφάν, μακρύ, από αδιάβροχο ύφασμα και επένδυση βάτας, σε στιλ μοντγκόμερι. Έχει όρθιο γιακά και αποσπώμενη κουκούλα. Διατίθεται μόνο στο χρώμα της φωτογραφίας, για ηλικίες από 2 έως 12 ετών.

Τιμή: 59,84 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Maison Marasil.

Χακί φλοράλ παρκά για κορίτσια, Mothercare

Πολύ χαριτωμένο μπουφανάκι για κορίτσια, σε χακί βάση με ροζ φλοράλ και κουκούλα με ψεύτικη γούνα. Είναι αδιάβροχο από 100% πολυεστέρα. Διατίθεται για κορίτσια ηλικίας από 18 μηνών έως 8 ετών.

Τιμή: 43,90 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare.

v