Σεξ: 20 τρόποι για να νικήσετε την κούραση της καθημερινότητας

Σεξ: 20 τρόποι για να νικήσετε την κούραση της καθημερινότητας

Θυμάστε τότε που το σεξ ήταν αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και όχι μια περιστασιακή δραστηριότητα; Μπορεί η λίστα των υποχρεώσεών σας να έχει πολλαπλασιαστεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχαιρετήσετε τη γυναικεία πλευρά σας. Δείτε πώς δεν θα αφήσετε την κούραση να σκοτώσει το πάθος.

Μοιράστε τα βάρη

Αν πιστεύετε πως όλες οι αγγαρείες του σπιτιού έχουν πέσει πάνω σας, συζητήστε το με τον σύντροφό σας και ζητήστε του (αν θέλει να δει άσπρη... νύχτα) να αναλάβει και εκείνος κάποιες.

Σκεφτείτε το

Σκεφτείτε το σεξ ακόμα κι όταν δεν κάνετε. Φέρτε στο μυαλό σας ερωτικές φαντασιώσεις που θα σας διεγείρουν ή θυμηθείτε παθιασμένες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Γυρίστε τον διακόπτη

Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο όταν κάνετε σεξ και απλώς απολαύστε την στιγμή, αφιερώνοντας εκεί και μόνο εκεί το σώμα και το πνεύμα σας.

Ασκηθείτε

Βρείτε τρόπο να κλέψετε λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας για να κάνετε γυμναστική. Έρευνες υποστηρίζουν πως η άσκηση αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία και ικανοποίηση. Ιδιαίτερα η γιόγκα μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

Αγγίξτε τον

Φροντίστε να αγγίζετε ο ένας τον άλλον με τρυφερότητα όσο συχνότερα γίνεται.

«Πειράξτε» τον

Χαϊδέψτε τον σύντροφό σας σε μέρη που δεν είναι εφικτό ή επιτρεπτό να κάνετε σεξ.

Γίνετε προκλητική

Μιλήστε του προκλητικά σε στιγμές που δε μπορείτε να κάνετε σεξ ή στείλτε του ερωτικά e-mails κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε και δείτε

Διαβάστε, είτε μαζί είτε μόνη, ερωτικά βιβλία και δείτε ερωτικές ταινίες.

Πειραματιστείτε

Χρησιμοποιήστε λιπαντικό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης και πειραματιστείτε με αυτό, με τις υφές, τις μυρωδιές και τα είδη.

Παίξτε

Αγοράστε ένα ερωτικό παιχνίδι, π.χ. ένα δονητή, και χρησιμοποιήστε το είτε μόνη σας είτε μαζί με τον σύντροφό σας.

Μην περιμένετε το κρεβάτι

Δεν χρειάζεται να πάτε να ξαπλώσετε για να ξεκινήσετε να κάνετε σεξ.

Κάντε το

Μην περιμένετε να διεγερθείτε για να κάνετε σεξ. Απλώς κάντε το και διασκεδάστε το.

Βάλτε το σε πρόγραμμα

Ξεχάστε τους μύθους περί αυθόρμητου σεξ και καθορίστε με τον σύντροφό σας το επόμενο ερωτικό σας ραντεβού.

Αλλάξτε την καθημερινότητα

Φροντίστε το ραντεβού σας για σεξ να μην είναι λίγο πριν πέσετε για ύπνο, αλλά κάποια άλλη στιγμή, π.χ. νωρίς το πρωί ή αμέσως αφού έχετε βάλει το παιδί να κοιμηθεί.

Προσλάβετε μπέιμπι-σίτερ

Όχι, όμως, για να πάτε για φαγητό ή σινεμά, αλλά για να κλείσετε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο... Αν έχετε τη δυνατότητα να δώσετε το παιδί για ένα βράδυ στην γιαγιά και στον παππού, ακόμα καλύτερα!

Γνωρίστε το σώμα σας

Πώς έρχεστε σε οργασμό, πού ακριβώς ερεθίζεστε και με ποιον τρόπο; Απαντήστε στις ερωτήσεις και στη συνέχεια ενημερώστε και τον σύντροφό σας.

Πάρτε το απόφαση: θέλει χρόνο

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν χρόνο για να διεγερθούν, ιδιαίτερα όταν έχουν αμέτρητες ασχολίες και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Γι' αυτό, μην βιάζεστε.

Επικοινωνήστε!

Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας για να μην χάνετε τη σεξουαλική σας διάθεση, είναι να επικοινωνείτε τις γενικές, αλλά και ειδικές σεξουαλικές σας ανάγκες, άμεσα και ξεκάθαρα.

Πηγή: Modernmom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v